2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Népszerű a Rehab

Idei kétségtelenül zajos sikerei után korántsem meglepő, hogy az elmúlt hét végéig Amy Winehouse Back To Black című albumából fogyott a legtöbb ebben az évben Nagy-Britanniában. A lemez, illetve annak első számú slágere, a Rehab, már eddig is jó néhány el
2007. december 22. szombat 09:01 - Hírextra

A szigetországban másfél milliót adtak el belőle, ötszörös platinalemez immár. A lemez másik sikerdala a Tears Dry On Their Own.

Winehouse Back To Black című korongja elnyerte a legrangosabb brit zenei díjat, a Brit Awardst, a Rehab pedig az egyik legtekintélyesebb szerzői kitüntetést, az Ivor Novello-díjat, de a legjobbnak hozta ki lemezét a Q Magazin, és az énekesnő nagy sikerrel szerepelt az MTV Europe novemberi gáláján is.

Nemrégiben jelentették be az 50. Grammy-díj jelöltjeit, ahol Amy hatszoros jelölt lett, köztük a legfontosabb trófeák - köztük az év dala, az év albuma, az év felvétele és az év felfedezettje címek - várományosa. A szakemberek meg vannak győződve arról, hogy az énekesnő jelöléseinek legalább a felét díjra váltja majd februárban. Esélyeit ugyan némileg rontják a körülötte zajló botrányok, drogügye, valamint az a tény, hogy a közelmúltban rövid időre letartóztatták férjének bűnügye kapcsán. Az énekesnő egyébként idén már nem lép színpadra, orvosai tanácsára pihen.
Érdekesség, hogy Amy Winehouse évekkel ezelőtt megjelent, Frank című albumából is több mint háromszázezer darab fogyott a most véget érő esztendőben.

Amy trónkövetelői közül e pillanatban a szintén brit Leona Lewis a második, akinek Spirit című korongjából 1,27 millió darab kelt el, míg a harmadik helyezett a libanoni Mika Life in Cartoon Motion című lemeze, amelyből már szintén több mint egymillió fogyott.

A lemezipar illetékesei egyelőre nem hirdettek végeredményt, hiszen, mint közlésükből kiderül, az elmúlt héten hatmillió lemez jelent meg, amelynek összesítésével még nem végeztek, így elképzelhető, hogy lesz változás a sorrendben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását