2024. április 30. - Katalin, Kitti

Őrizetben az énekesnő férje

Amy Winehouse énekesnő férjét vád alá helyezte és továbbra is őrizetben tartja a brit rendőrség. Erről szombaton reggel döntött egy londoni kerületi bíróság, a sztár jelenlétében.
2007. november 10. szombat 23:07 - Hírextra
A 25 éves Blake Fielder-Civilt azzal vádolják, hogy megpróbálta akadályozni az igazságszolgáltatást. Az énekesnő férje állítólag le akart fizetni egy szemtanút, hogy ne tanúskodjon ellene egy, a jövő héten induló, súlyos testi sértéssel kapcsolatban induló perben. Az angol jogban a vesztegetés súlyos bűncselekménynek számít, amelyért, extrém esetben akár életfogytiglani börtönbüntetést is kiszabhatnak, de általában tíz évnél többet nem szoktak adni érte.

Mint Fielder-Civil anyja a brit Sun című bulvárlapnak elmondta, Amy teljesen kikészült, de kiáll férje mellett, bármi történjen is. Az énekesnő házát csütörtök este kutatta át a rendőrség, Winehouse távollétében.

Arról jövő héten dönt egy bíró, hogy a testi sértési per is megkezdődhet-e. A várható dátum november 23. Az ügyben további négy embert tartóztattak le, de ketten közülük óvadék ellenében már szabadlábon védekezhetnek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását