2024. május 3. - Tímea, Irma

Magyar áldozatokat követelt a szlovákiai baleset

Három magyar állampolgár vesztette életét egy közúti balesetben csütörtökön délután Dél-Szlovákiában - közölte Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő.
2011. március 17. csütörtök 18:44 - HírExtra
Közlése szerint a dunaszerdahelyi járásban fekvő Csilizradvány és Medve települések között a délutáni órákban egy Peugeot Boxer típusú haszongépjármű és egy tehergépkocsi ütközött össze, a magyar állampolgárok ekkor vesztették életüket.

A balesetet az okozta, hogy a Magyarország felé tartó haszongépjármű vezetője nem adott elsőbbséget a főúton haladó tehergépkocsinak. Az ütközéskor meghalt a haszongépjármű 53 éves vezetője, valamint a kocsiban utazó 65 éves férfi és annak 59 éves felesége. A SITA hírügynökség értesülése szerint az áldozatok gödöllői lakosok voltak.

A két járműbe később egy másik tehergépkocsi is beleszaladt, amelynek sofőrjét könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.

A szlovák rendőrség a magyar határ felé vezető útsávot lezárta, a forgalmat elterelte.

A magyar rendszámú haszonjármű akkumulátorokat szállított, amelyek az ütközéskor kiszóródtak és megsérültek. A baleset helyszínét a dunaszerdahelyi tűzoltók tisztítják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását