2024. május 2. - Zsigmond

Tragédia a síneken: három halott

Hárman meghaltak, amikor autójuk személyvonattal ütközött egy vasúti átjáróban Hortobágy község és Balmazújváros között szerda reggel - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011. március 9. szerda 13:17 - HírExtra
Vezendi Jánosné, Hajdú-Bihar megyei rendőrségi szóvivő a MTI-nek elmondta: a vonat Hortobágy felől érkezett, amikor a vasúti átjáróban elé hajtott egy személyautó. A vonat mintegy 200 méteren keresztül maga előtt tolta a járművet.

Az autó sofőrje és két utasa a helyszínen meghalt - tette hozzá, megjegyezve: a baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával tovább vizsgálja. A vasúti forgalom az érintett szakaszon áll, jelentős késésekre lehet számítani, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Kátszáz méteren át tolta


A vonat mintegy 200 méteren keresztül maga előtt tolta a járművet. Az autó sofőrje és két utasa a helyszínen meghalt - tette hozzá, megjegyezve: a baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával tovább vizsgálja.

Az MTI információi szerint az érintett kereszteződésben nincs sem karos sorompó, sem fénysorompó, a vasúti átjáróra közúti jelzőtáblák figyelmeztetnek.

Forrás: MTI/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását