2024. május 15. - Zsófia, Szonja
A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején ...
Top hírek:
 

Európa jövője a biztos alapokon nyugvó, nyitott és szabad tudományon és oktatáson múlik

Közös nyilatkozatban hívják fel a figyelmet a tudomány és a kutatás fontosságára a 27 EU-tagállam tudományos akadémiái vagy annak megfelelő tudós testületei.

Hat pontban a fővárosi akadálymentességet javító BKK-fejlesztések

Jelentős lépéseket tett Budapest az akadálymentesítés területén az elmúlt időszakban. Az adatok is ezt támasztják alá: ma már 200 autóbuszon van távirányítóval működő hangosbemondó, a városban pedig több száz olyan gyalogátkelőhely ...
További híreink:

Távoznia kellett a Fiatal Családosok Klubjából

A tegnapi napon küldött sajtóközleményünkben – amely alább olvasható teljes egészében – írtuk, hogy kérdésekkel kerestük meg a Fiatal Családosok Klubját (FICSAK), miután egy vezető beosztású munkatársuk a nekünk küldött emailjében rossz viccnek nevezte, majd burkolt rasszimussal nyilvánult meg a családi pótlék megemeléséről.

Tovább folynak a harcok Gázában

Az izraeli hadsereg (IDF) szerdán tovább harcolt délen, a Gázai övezetben, és északon, a libanoni határnál is a katonaság tájékoztatása szerint.

Ryan Gosling beköszönt, a közönség sikított

Személyes megjelenésével dobta fel A kaszkadőr című filmjét beharangozó műsort Ryan Gosling, s bár ő maga ezúttal nem vállalkozott semmilyen mutatványra, a közönség így is egy emberként sikított örömében.

A technológai fejlesztés a jövő

A technológiai fejlesztések megszüntethetik a nemzetközi nagyvállalatok, valamint a magyar kis- és közepes vállalkozások közötti termelékenységi különbséget - mondta a nemzetgazdasági miniszter a Smart Manufacturing Festival (Smartman) hétfői záróeseményén Budapesten.

Giro d'Italia: Valter mindent megtesz

Valter Attilának reményei szerint sok lehetősége lesz megvalósítani a céljait a szombaton rajtoló 107. Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.

Magyar fiatalok az amerikai tudományos világbajnokságon

2024. május 14-én kezdődik Los Angelesben, USA az International Science and Engineering Fair, a tudományos versenyek világbajnoksága, melyen Magyarországot két végzős gimnazista, Laskai Szilveszter és Vajda Ádám képviseli

Mihez kezd egy kislány a szupererejével?

Optimisták a filmipari szakemberek a Képzeletbeli barátok című vígjáték jövőjét illetően, 40 millió dollár feletti amerikai nyitó hétvégét jósolnak neki.

Másodszor is kattant a bilincs

Több mint egy tucat bűncselekményt elkövetett egy 24 éves kecskeméti férfi, akit korábban már őrizetbe vettek, de ismét bűnözött és ezúttal sem úszta meg a felelősségre vonást.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását