2020. június 6. - Norbert, Cintia

E-könyvtér pályázat

Könyvkiadók pályázhatnak kortárs szépirodalmi művek felajánlásával a Petőfi Irodalmi Ügynökség Kárpát-medencei Igazgatósága(KMI) E-Könyvtér programjába.
További híreink a Kultúra rovatban

Rollerrel a nagyvilágban

A kisbabák egy éves korukra rohamos fejlődésen vannak túl, és fokozatosan hozzá lehet szoktatni őket a közlekedéshez is. Megjelennek az otthonokban a bébijárgányok, amikkel félelmetes sebességgel száguldoznak.

Az arckrém száraz bőrre nyáron is jól jön

Az arckrém száraz bőrre nyáron is elkelhet. Sokaknak az évszakokkal együtt változik a bőre, így a kozmetikumaikat is ennek függvényében vásárolják meg. Választék pedig akad bőven, a normál hidratáló arckrémtől kezdve a kimondottan érzékeny ...
További híreink a Kultúra rovatban

Augusztusra tolódik az EFOTT

Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija.

5 lépés az otthoni munkavégzéshez

Manapság egyre többen dolgoznak otthonról. A home office kifejezés tehát egyre több ember számára ismerős. Azonban a home offic-nak is vannak szabályai. Ha ezeket nem tartjuk be, akkor a teljesítményünkben csökkenést fogunk tapasztalni.

Hol találhatsz rá az igazi zenei változatosságra?

Az idősebb korosztály még jól emlékszik a “hagyományos” rádióhallgatásra: amikor a készülék bekapcsolása után indul a frekvenciavadászat, majd a finomhangolás, hogy az adás lehetőleg recsegéstől mentesen élvezhető legyen.

Tippek otthoni pizzasütéshez

Szinte nincs olyan ember a bolygón, aki ne jönne lázba egy frissen sült, illatozó pizza látványától. Az olasz eredetű remekmű, amit szinte a világ összes országában ismernek, szeretnek, és milliónyi változata létezik.

Minden, ami film

A jelenlegi helyzetben az emberek inkább otthon maradnak. Így sokan töltik az idejüket a közösségi oldalakon, emellett tornáznak, online kurzusokon vesznek részt, és persze szívesen néznek filmeket.

5 dolog, amit vegyél figyelembe, ha kertibútor-szettet vásárolsz

Mielőtt kertibútor-szett vásárlására adod a fejed, érdemes alaposan megfontolni néhány szempontot, hiszen jó esetben nem egy szezonra választod a szettet, hanem évekig szeretnéd élvezni a bútorok nyújtotta kényelmet és előnyöket.

Ételekkel a stressz és a szorongás ellen!

Mindannyian tudjuk, milyen hatása lehet a stressznek, az állandó szorongásnak a szervezetünkre. Egyrészt mentálisan is megvisel bennünket, másrészt a fizikai testünkben is előidézhet változásokat. Persze rohanó világunkban nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, de szerencsére ma már néhány egyszerű étellel is sokat tehetünk a stressz leküzdése ellen.

Az ideális karikagyűrű

Ti is tanácstalanul álltok a karikagyűrű kiválasztása előtt és nem tudjátok, hogy hova kapjatok? Szerencsére egyáltalán nem kell semmi bonyolult dologban gondolkodni, főleg, ha elolvassátok cikkünket, ahol bemutatjuk, hogy mire kell figyelnetek a kiválasztáskor!

Gyermekek játéktere

Bár a húsvét elmúlt, a karácsony még messze van, mégis, a gyerekek imádnak játszani, és néha szükség van egy-két újabb darabra. Főleg most van ez így, hogy a válsághelyzet bekényszerít minket a négy fal vagy épp a kerítések közé. Próbáljuk meg kihozni a maximumot a helyzetből, és válasszunk okosan gyerekjátékokat a legkisebbeknek is!

Gasztronómiai utalványt kapnak a bécsiek

Május 15-én újranyitnak a vendéglátó egységek az osztrák fővárosban. A fogyasztás ösztönzése érdekében minden bécsi háztartás egy 25-50 euró értékű utalványt kap, amit helyi kávézókban vagy vendéglőkben lehet beváltani.

Mi a modern lakberendezés sikerének titka?

A modern lakberendezés berkeiben a minimál stílusú kivitelezés a nyerő. Számos egyéb lakberendezési stílus is létezik, de napjainkban a luxus és a design olyan formában valósul meg, hogy minden tekintetben letisztult belső élettereket kapjunk.

Online színház indult

"Így (nem) játszunk mi!" címmel hétről-hétre új részekkel, tartalmakkal várja a közönséget a Körúti Színház online magazinműsora - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását