2022. december 2. - Melinda, Vivien

Nightwish a Sportarénában

Javában zajlik már a Nightwish európai turnéja: a nyugat-európai fellépések után december 20-án érkezik a Papp László Budapest Sportarénába a finn zenekar.
További híreink a Kultúra rovatban

Mi a különbség a projektvezető, a Scrum Master és a Product Owner között?

A projektmenedzsment ma már szerves részét képezi a vállalati működésnek. Ennek tükrében több olyan munkakör is megjelent ezen a területen, amelyeknek a feladataik bár hasonlónak tűnnek, mégis eltérnek egymástól. Rengeteg félreértés ...

4 dolog, amiért télen is érdemes napszemüveget hordani

Ha napszemüvegekről van szó, rögtön a tengerpart, az utazás és a nyár jut eszünkbe. Ez természetes, hiszen ebben az időszakban sokkal többet látjuk a napot, mint télen, ugyanakkor nem árt, ha észben tartjuk, hogy szemünk a hidegebb ...
További híreink a Kultúra rovatban

Smartwatch - nélkülözhetetlen eszköz vagy csak egy kütyü?

Napjainkban sok felelősség hárul az emberek vállára. Szerencsére az új technológiák, például az okostelefonok és az okosórák nagymértékben segítenek abban, hogy jobban éljünk. Az okosórák nem csak az időt mutatják, mint a legtöbb analóg óra. Sokkal fejlettebbek is, mint az "okos" technológiával felszerelt digitális órák.

Így találsz gyorsan villanyszerelőt Pécsen

Sehol sem könnyű olyan szakembert találni, aki gyorsan, precízen, megbízhatóan dolgozik és nem kér a munkájáért cserébe irreális nagy összeget. De különösen igaz ez vidéken, például Pécsen, ahol jóval kevesebb villanyszerelő dolgozik, mint mondjuk a fővárosban. 

Kötelező kötelek hajózáshoz

Sokszor még azt sem tudjuk, hogy a hajózás esetét véve alapul mi az a kötélnek nevezünk. Az átmérője határozza meg a megnevezését, 5 mm-es átmérő fölött kötél, 4 mm alatt zsinórnak nevezzük.

SEO: Az e-kereskedelmi sikerek kulcsa

Az online vásárlás népszerűbb, mint valaha. Az emberek különösen az elmúlt évek során szoktak hozzá az otthonról intézett internetes rendelések kényelméhez, aminek köszönhetően egyre több korábban csak fizikai boltként üzemelő üzlet költözött fel részben (vagy teljesen) az internetre. Ez természetesen minden eddiginél hevesebb versenyhez vezetett.

Az otthon webáruháza

Egy hangulatos helyről álmodozol, ahol kényelmesen pihenhetsz egy csésze aromás tea vagy kávé társaságában? Nézd meg, hogyan válhat valóra az álmod a Dizon Home webáruháznak köszönhetően! Csodás csillárok, stílusos lámpák, lakástextíliák kimeríthetetlen választéka, lakást dekoráló kiegészítők garmadája.

Lehetséges a besárgult műanyag ablak tisztítása?

A legtöbb háziasszony tökéletes tisztaságra törekszik, a takarításból pedig nem maradhat ki a besárgult műanyag ablakok tisztítása sem. Hiszen a műanyag ablakok kerete és párkánya egy idő után biztosan besárgul, amelyet nem könnyű újra fehérré varázsolni. Vegyünk most sorra néhány ötletet, amelyekkel mégis érdemes megpróbálkozni!

A jövő futócípője 3D nyomtatással készül?

Az Adidas a Carbonnal (Innovatív 3D gyártó) együttműködve óriási adatmennyiség feldolgozásával és évek hosszú munkájával jutott el az Adidas 4D FWD 3D nyomtatással készült futócipő megalkotásáig.

Egyre több a rászoruló, szükség van az adományra

A covid kezdetekor még csak hazai rászorulókat, illetve a velük törődő szervezeteket támogatták heti rendszerességgel a szcientológia önkéntes lelkészek. Aztán a háború elől menekülőket is elkezdték segíteni a határnál és a fővárosban egyaránt.

A kerítésépítés egyik legnagyobb dilemmája: hogyan helyezzük el az oszlopokat?

Egy új kerítés felépítése nem megy csak úgy pikk-pakk, hiszen már azelőtt is sok teendőnk lesz, mielőtt egyáltalán belefognánk a kivitelezésbe. Például el kell dönteni, hogy milyen alapanyagokat használunk, miből legyenek az oszlopok és természetesen azt is, hogy pontosan hol helyezkedjenek el.

A megfelelő eszközzel a tiszta ablakért

Otthonunk tisztán tartása mindennapos kihívás és feladat. Természetesen ez egy igen megosztó tevékenység abban a tekintetben, hogy vannak, akiknek már-már ez a hobbijuk és szeretik csinálni, de a másik oldalt ott vannak azok, akiknek hatalmas nyűg ez az egész művelet. Ők általában szeretik minél hamarabb letudni az egészet a lehető legegyszerűbben.

Az ezüst fülbevalók legkedveltebb típusai

Az ezüst fülbevalók az arany ékszerek mellett töretlenül népszerűek. Egy finoman kidolgozott ezüst kiegészítő viselése mindig jó választás. Afféle jolly joker fülékszerek ezek, bármilyen alkalomról is legyen szó, elegánsak és mutatósak, ugyanakkor a feltűnő, vagány darabokban is rengeteg a lehetőség.

Hámlasztó - melyiket mikor alkalmazzuk?

A hámlasztók használata az arcápoló rutin egyik fontos része, hiszen ezek a készítmények segítenek a bőr megújulásában azáltal, hogy eltávolítják az elöregedett, elhalt hámsejteket, és felszínre hozzák az üde bőrt.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását