2024. július 27. - Olga, Liliána

Harsonák lepik el Szegedet

A koncertek mellett mesterkurzusok, kamarazenei órák és hangszerkiállítás is szerepel a Szeged Trombone Ensemble által neves külföldi vendégművészek részvételével rendezett nemzetközi harsonafesztivál programjában, amely csütörtökön ...
További híreink a Kultúra rovatban

Életmódváltás a sikeres fogyókúrához

Rengetegen számolnak be arról, hogy bármilyen fogyókúrába kezdenek, egyszerűen eredménytelen. Emiatt egyre nagyobb az elkeseredésük, pedig sok esetben csak arról van szó, hogy nem áll a rendelkezésükre elegendő információ.

Védd meg a kültereket és a nyílászárókat a tűző naptól!

Hónapokon keresztül várjuk a jó időt, a napsütést, aztán amikor berobban a kánikula, nem győzünk menekülni a tűző nap elől, és védeni az általunk használt teraszokat, kertrészeket, továbbá a nyílászárókat, ugyanis a belső terek ...
További híreink a Kultúra rovatban

A Sportaza vonzereje a földi kaszinókéval vetekszik

A Sportaza, akárcsak számos más portál egyszerre kínál szórakozást, némi nyerési eséSportazalyt, hogy aztán kissé felüdülve bárki folytathassa mindennapi tevékenységét.

Kemping gázfőző: pro és kontra

Aki jár túrázni, esetleg kempingezni családdal, barátokkal, vagy éppen azon gondolkodik, hogy milyen felszerelésre van szükség ehhez a hobbihoz, az már egész biztosan elgondolkodott azon, hogy vajon érdemes-e beszerezni kemping gázfőzőt. Pár érv, illetve ellenérv felsorakoztatásával igyekszünk most segíteni a döntésben.

A Nomini, a hely, ahol nem kötelező választani

A mai kor embere sokszor szembesül azzal, hogy egyszerre legalább két helyen kellene lennie. Ilyenkor többnyire választani kényszerül.

Az iskolának egyáltalán nem muszáj "nemszeretem" helynek lennie!

A legtöbb gyermek úgy viszonyul az iskolához, a tanuláshoz, mint egy kényszerű kötelességhez. Reggelente felkelnek, suliba mennek, végigülik a tanórákat, de közben folyton az időt lesik, hogy mikor lehet már hazamenni.

Élő online kaszinó élmény vs szárazföldi kaszinó élmény

Akik esetleg nem töltenek túl sok időt játékokkal, szórakozással, azok számára lehet, hogy kissé elgondolkodtató a címben lévő felvetés.

Minden, amit tudni kell a népszerű "almás" védőtokról

Az okosórák rajongói tábora egyre csak szélesedik, amit a gyártók is örömmel fogadnak. Folyamatosan meg is lepnek bennünket újabb és újabb szériákkal, amiket szívesen viselünk.

A tejmentes étkezés is lehet kielégítő

Gyakran esünk abba a hibába, hogy az orvosi előírások ellenére is fogyasztunk olyan ételeket, amelyek vélhetően allergiás reakciót és kellemetlen tüneteket váltanak ki. Az egyik legtöbb problémát okozó adalék kétségkívül a tej, melyet néha nehéz elkerülni.

Az épületfelmérés jövője: Hogyan forradalmasítja a lézerszkennelés az építőipart?

Az építészet, a mérnöki tevékenység és az építőipar folyamatosan fejlődő területén a technológia szerepe egyre fontosabbá és gyorsabbá válik. Az iparágat alakító technológiai fejlesztések között a 3D lézerszkennelés igazi változást jelent. Ez a fejlett technológia újradefiniálta az építési projektek tervezésének, tervezésének és kivitelezésének megközelítését, különösen a meglévő épületek átalakításakor.

A League of Legends-től az energiaitalokig: a gamerek véleményformáló ereje

A gamerek száma évről évre emelkedik Magyarországon, ami marketing szempontból jelentős lehetőségeket kínál a nem gaming szektorok számára is a fiatalok megszólításában. A YouTube, a TikTok, az Instagram és a Twitch népszerűsége növekszik, miközben a streamerek véleményvezér szerepe egyre nagyobb hatással van a digitális világban – derült ki a Reacty Digital legújabb, a gamerek médiafogyasztási szokásait vizsgáló kutatásából.

Queensryche Budapesten

2025 elején Budapestre is befut a Queensrÿche The Origins nevű turnéja, ami idén tavasszal indult. Február 23-án a teljes The Warning albumot és a legelső EP dalait is meghallgathatjuk a Dürer Kert színpadán, a Night Demon koncertje után.

Manikűrözés profik módjára, avagy hogyan tartsd karban kutyusod karmait?

A karomvágás a kutyatartás egyik kellemetlen velejárója, hiszen általában sem a kutya, sem a gazdi nem rajong érte különösképpen, de mégis muszáj rendszeresen elvégezni, mert a hosszúra nőtt karom többféle problémát is okozhat.

Kellemetlenkedő rovaroktól mentes szellőztetés? A megoldás: tetőablak szúnyogháló

A nyári hűsölésre és pihentető alvásra mindenkinek igénye van, de sokszor a legapróbb betolakodók is megkeseríthetik életünket. A szellőztetés fontos, ám ez szabad utat nyit a rovaroknak is, akiket azonban könnyedén kizárhatunk a szobákból.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását