2021. február 27. - Ákos, Bátor

Londonban nyert a k2 Színház

A k2 Színház Búcsúkoncert című darabja, amelyet a Londoni Magyar Kulturális Központ mutatott be a brit fővárosban, nyerte meg a Voila OffFest díjat a független színházi előadásokat jutalmazó 2021 Offies Awards gálán.
További híreink a Kultúra rovatban

Vélemények és tapasztalatok az Aviva tornával kapcsolatban

Hormonális problémák sajnos sok nőt érintenek. Ezek általában nem csak kellemetlenek tudnak lenni, de sok esetben nyugtalanságra is okot szoktak adni.

Bérszámfejtés Budapest minden cégtípusának

Minden cégvezető tudja, hogy van néhány adminisztratív teendő, amivel nem lehet viccelni, például ilyen egyebek mellett a könyvelés, a bérszámfejtés és az adózás is.
További híreink a Kultúra rovatban

Miért éri meg viszonteladóként online nagykereskedéstől szőnyeget rendelni?

A kiskereskedőknek is az a célja, hogy maximálisan kielégítsék a vevők igényeit. A szőnyegkereskedők sincsenek ezzel másként. A kiskereskedőknek is az a vágya, hogy olyan nagykereskedőktől szerezzék be a termékeiket, akikkel gördülékeny az együttműködés, és ez a „szövetség” aztán elégedett vevőket eredményezzen.

Mitől lesz különleges egy 3-2-1 ülőgarnitúra?

Sokszor felmerül az emberekben a kérdés: mitől lehet egy 3-2-1 ülőgarnitúra különleges? Hiszen gondoljunk csak bele, hogy nem minden ülőgarnitúra egyforma. Vannak sokkal jobbak és rosszabbak is. Ennek kapcsán szerettük volna tisztázni, hogy mi jellemez egy jó 3-2-1 ülőgarnitúrát.

Minden, amit a papírtárca működéséről és használatáról tudni érdemes

Amikor először találkozunk a papírtárca működésével, lényegével és hasznosságával, akkor értelemszerűen akadhatnak bennünk kérdések és bizonytalanságot okozó faktorok. Persze a lényeg az, hogy ezeket semlegesíteni tudjuk.

Ők adják át a díjakat

Joaquin Phoenix, Renée Zellweger és Cynthia Erivo is a díjátadók között lesz február 28-án, a virtuálisan, két helyszínről jelentkező Golden Globe-díjátadó ceremónián.

Pólófonalból horgolt táska

A divat mindig ismétli önmagát, így a közkedvelt darabok újra és újra berobbanhatnak a köztudatba. A pólófonalból horgolt táska sem új keletű, szerintem mégis ez lesz az idei nyár slágere. El is mondom miért!

Komoly gondokkal küzdenek a nagycsaládosok az elmaradottabb településeken

A Tolna megyei Gyulajról Szatmári István, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetője a Szcientológia Egyház segítségét kérte, mivel a közösségi oldalukon látta, hogy az Egyház rendszeresen végez jótékonysági tevékenységet.

Kutyazóna: ehet vagy sem csontot a kutya?

A www.kutyazona.hu oldalon sokféle témával foglalkoznak, többek között azzal is, hogy ehet-e csontot a házi kedvenc? Sokak meggyőződése, hogy jó ötlet odaadni ezt a falatot a kutyának, hiszen látszik, hogy imádja rágcsálni a finomságot. A manapság napvilágot látott információk szerint azonban nem ennyire egyszerű a helyzet.

Hogyan válasszunk jó SEO szakembert?

Sokszor merül fel a netán jogos kérdés azok részéről, akik weboldalt, webáruházat szeretnének indítani: hogyan ismerhetünk fel egy jó SEO szakembert? Sokszor gondolkodtunk már ezen a témán, mire rájöttünk a válaszra.

Elidegenítés a válás után, amikor a veszteség még nagyobbra dagad

A válás egyik szereplő számára sem könnyű: megszenvedi ezt a veszteséget mindkét szülő, s nem különben a gyerekek.

Zongorát neveznek el a szcientológusok Chick Coreáról

Miközben a zenésztársadalom a világon mindenhol búcsút vesz a napokban váratlanul elhunyt jazz-nagyságtól, a magyar Szcientológia Egyház sajátos emléket állít legendás zongoristának.

A kender, mint hőszigetelő anyag

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a hőszigetelő anyagok piacán igen sokféle szigetelőanyag van, így ha éppen szigetelésen gondolkodunk, szinte bármilyen kívánságunknak megfelelőt találhatunk. Éppen ezért nem jelenthet kihívást, hogy környezetbarát, természetes és egészségre ártalmatlan hőszigetelő anyagra bukkanjunk, hiszen többek közt ilyen a kender hőszigetelés is. Nézzük is meg, hogy mit érdemes tudni róla!

Ismerkedj meg a Samsung lézernyomtatójának előnyeivel és hátrányaival!

Az olcsó és hatékony nyomtatás sokunk álma, főleg akkor, ha nagyobb mennyiségben és rendszeresen kell elővennünk a szerkezetet. Az otthoni munkavégzés megerősödésével egyre többünknek kell leporolnia a régen elfeledett nyomtatót és használni a mindennapos munkavégzéshez.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását