2022. május 26. - Fülöp, Evelin

Wagner odateszi keményen

A Ring-ciklussal tér vissza a Budapesti Wagner-napok június 9. és 22. között a budapesti Müpába.
További híreink a Kultúra rovatban

Ezért olyan népszerűek a nyerőgépes játékok

A nyerőgépes játékok legalább olyan népszerűek, mint a hosszú évszázadok óta közkedvelt kártyajátékok. Habár a nyerőgépek csupán a 20. században jelentek meg a kaszinótermekben, 2022-ben már elképzelhetetlen lenne egy hagyományos vagy ...

Munkagépek tartós bérleti konstrukcióban

A személyautók mellett már a munkagépeinket is lehetőségünk van lízinges formátumban üzemeltetni. Így már ebben a szegmensben is ki tudjuk használni ezen finanszírozási forma minden előnyét. Vajon melyek ezek? Cikkünkből minden kiderül!
További híreink a Kultúra rovatban

3 népszerű kártyajáték hétköznap estére

Kártyázni jó dolog, az egyik legnépszerűbb módja a kikapcsolódásnak. Sokan azonban azért nem veszik elő a paklit a hétköznapokon, mert félnek, hogy elmegy az idejük a játékkal. Pedig vannak normál játékidejű kártyajátékok is, ezekből mutatunk most be hármat.

A WPC kerítések telepítése házilag is megoldható, de ezekre figyelj!

Napjaink egyik slágerterméke a WPC, amiből már nemcsak teraszburkolatot építhetünk, hanem kerítést is telepíthetünk, akár házi kivitelezésben is, azonban van néhány dolog, amire figyelmet kell fordítani a tökéletes végeredmény érdekében.

Miért ne bérelnénk limuzint egy gyerekprogramra?

A limuzinbérlés ma már mindenki számára elérhető, egyszerűen belecsempészhetsz egy kis luxust a mindennapokba. Azonban ez a fajta kényeztetés nemcsak a felnőttek számára van kitalálva, hanem a gyermekprogramokat is megszervezhetjük úgy, hogy megfűszerezzük egy kis különlegességgel, például egy limuzinos autózással.

Milyen esetekben használjunk hűtőházi etikett címkét?

Az etikett címke jelentőségéről sokat lehet olvasni. Akár vásárlóként, akár felhasználóként találkozunk vele, természetes a használata a mindennapok során. Informál, megkülönböztet, azonosít, valamint megkönnyíti az adminisztrációt.

Így fogj hozzá a babaszoba berendezéséhez!

Gyermeket váró szülőként a babaszoba megtervezése, kifestése, ideális berendezése, a világítás kialakítása a legfontosabb feladatok közé tartoznak a jövevény érkezése előtti hajrában.

Így érdemes a száraz arcbőrt ápolni

Míg a normál vagy zsíros arcbőrrel rendelkezőknek lassabban fogy a hidratálókrémjük, a száraz bőr bizony szinte állandó ápolást igényel. A vízhiányos, száraz arc különleges bánásmódot és kiváló minőségű kozmetikumok használatát kívánja.

Mi mindenre érdemes gondolni, ha tolóajtót szeretnél?

Szeretnél egy vagy több tolóajtót a lakásodba, de elrémisztenek az árak? Ha szeretnéd, s rendelkezel némi elszántsággal, akkor könnyen és kedvező áron akár te magad is kivitelezheted, így egyrészt pénzt is spórolhatsz, másrészt büszke is lehetsz, hogy te csináltad meg!

Projektterv készítése az üzleti sikerhez

Jól felépített projektre feltétlenül szükség van az üzleti sikerhez. A tervezés alapozza meg az eredményességet. Mutatjuk, hogy mire kell figyelni a tervezés során.

Itt a nyár! Felkészült a ruhatárad a szezonra?

Előfordult már veled, hogy mikor szezonváltáskor előpakoltad az aktuális ruháidat, csalódottan vetted tudomásul, hogy kissé divatjamúltak, elhasználódtak, nincs is annyi, amennyire szükséged lenne? Ez szinte mindenkivel rendszeresen megtörténik, ezért szokták az emberek ezekben az időszakokban kicsit feltölteni a gardróbjukat. Most elérkezett a nyári szezon, ezért érdemes ellenőrizned, hogy hogy állsz pólók, illetve rövidnadrágok terén!

Van-e értelme otthonra drágább nyomtatót választani?

Régen valószínűleg egy egyértelmű „nem” lett volna a válasz erre a kérdésre. Hiszen a minőségi, főleg többfunkciós nyomtatók nem csak drágák voltak, de az alkatrészek beszerzése, sőt a patronok újravásárlása is jelentős összegeket emésztett fel. Ezért a komolyabb nyomtatókat legfeljebb cégek vásárolták. A családoknak pedig maradt az olcsó, alapfunkciós fekete-fehér verzió. A világ viszont sokat változott azóta.

Mi az, ami nélkül nem indulhat a nap?

Vajon ki-mire voksol? Frissítő zuhany? Napfelkelte nézés? Esetleg gőzölgő fekete? Nos nagyon esélyes, hogy bár az első kettő is hozzátartozhat a kerek egészhez, de az utóbbi az, amire a legtöbben igennel felelnek. Így aztán kicsit sem mellékes, hogy egy álmos hajnalon, vagy reggelen milyen kávé is kerül a gépbe, onnan pedig a bögrébe.

Így is készülhet egyedi álomfogó

Az álomfogó főleg gyerekek körében népszerű dekoráció, illetve varázstárgy, de napjainkban egyre több felnőtt is készít vagy szerez be saját szobájába egy különleges darabot. Az álomfogók egyre növekvő népszerűsége több okra is visszavezethető.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását