2020. november 30. - András, Andor

Az árnyék nélküli asszony

Richard Strauss Az árnyék nélküli asszony című operájának keresztmetszetével folytatódik a héten az OperaSzerda műsora az OperaLive vetítéssorozatban.
További híreink a Kultúra rovatban

Folytatódik az online színház

Márai Sándor Hallgatni akartam című művének színpadi adaptációjával folytatódik szombaton a Vígszínház online közvetítéseinek sorozata.

Mindenki spórol vírushelyzetben

A koronavírus-járvány komoly, elhúzódó félelmet kelt a hazai háztartások körében, egyre többen aggódnak állásuk elvesztése miatt, és tartanak az év végi nagyobb kiadásoktól - mutat rá a BÁV Zálog országos, közel 100 fiók bevonásával ...
További híreink a Kultúra rovatban

Új Omega album jelent meg

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.

A sportfogadás, mint lehetséges fizetéskiegészítés

A sportfogadásra általánosságban az emberek mindig csak szórakozásként tekintenek, pedig van egy-két ritka kivétel, aki egészen komoly bevételt képes elérni a fogadásokból. Persze nagyon sokan indulnak így neki a fogadásoknak, de rövid időn belül beüt a valóság.

A karácsony fénye

Karácsony… Neked mit jut eszedbe elsőként? A színes díszbe öltözött fa? A meghitt otthon melege vagy épp a szálló ínycsiklandó illatok? Akármelyik is az, ami azonnal beugrott, a többség számára a karácsonyfa az, amire asszociál. De vajon mik azok, amiken nem szabad spórolni a karácsony kapcsán?

5 szuper tűzifa tároló a kertbe, amit te is könnyedén elkészíthetsz!

Ahogyan az otthonunk belsejét feldobja a kandalló, egy rendezett és ötletes tűzifa tároló a kertünk dísze is lehet. Összegyűjtöttünk pár könnyen megvalósítható ötletet, amit a vénasszonyok nyarának egy napos délutánján könnyen elkészíthetünk.

Mire jó a lambéria?

A ‘80-90-es évek egyik legnagyobb lakberendezési slágere a lambéria volt. Az, hogy ez az időszak a maga festett vagy éppen műanyagból készült falburkolataival ízléses volt-e, természetesen megkérdőjelezhető.

Univerzális és különleges tablettokok

Bár mobiltelefontokból szinte elképesztő a választék, sok gyártó gondol a tablettulajdonosokra is, és a kisebb kínálat ellenére nagyon sokféle univerzális és különleges táblagéptartót lehet találni. A kiválasztáshoz adunk néhány tippet és mutatunk ötletes és egyedi tablettokmodelleket.

Keresd a társad Tatabányán!

Ha te is társkeresésre adtad a fejed, akkor a legjobb helyen jársz. Ma adunk pár tippet, ha Tatabányán és környékén ismerkednél, akkor hova szervezzétek az első randit, hogy biztosan telitalálat legyen!

Tartós élelmiszer osztás és életmentés

A szcientológia önkéntes lelkészek a járvány első és második hulláma alatt rendszeresen tartós élelmiszert, friss gyümölcsöt, ruhát, fertőtlenítőt, tanszereket osztottak, gyakran más szervezetekkel, egyházakkal összefogva azoknak, akik épp rászorulnak ebben az embert próbáló helyzetben.

A ma létező legkorszerűbb megoldás fogbeültetésre

Sokan azért nem vágnak bele fogaik rendbetételébe, mert attól tartanak, hogy fájdalmas és hosszadalmas procedúrának néznek elébe. Úgy gondolják, hónapokig tartó huzavona veszi kezdetét, mely nem csak költséges, de sokszor az evés és a beszéd is problémás lesz.

Őszi kiegészítők az eső ellen

Az ősz elég gyakran esős idővel jár, hiszen van, hogy napokig szomorkás idő van, de az is előfordul, hogy hirtelen záporok keletkeznek a semmiből. Mivel az őszre inkább a tartós esős időszak a jellemző, ezért jó, ha van nálunk néhány kiegészítő, hogy megvédjük magunkat és ne ázzunk el. A következő pár sorban az esőkabát előnyeiről és néhány konkrét különleges darabról tudhatsz meg többet.

Mit kell tudnunk a Milupa Baba Gabonákról?

A Milupa Baba Gabonák között megtalálható zabkása, 7-gabonás tejpép, 7-gabonás kása, rizskása és sima tejpép is, széles ízválasztékban.

3 fontos szempont masszázsmedence vásárlása esetén

A masszázsmedencével való mindennapos felfrissülés a lélek mellett az egészségre szintén nagyon pozitívan hat, érthető hát, ha egyre többen döntenek az otthoni masszázsmedencék mellett. Azonban mielőtt találomra rácsapunk egy szimpatikus darabra, érdemes néhány dolgot megfontolni, mielőtt a kasszához érünk.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását