2024. május 8. - Mihály

Növelik a Balaton Sound befogadóképességét

Az utóbbi hetekben a rossz idő ellenére is fokozott érdeklődés kísérte a Zamárdi szabad strandján július 8-án induló Balaton Soundot, ezért a szervezők úgy döntöttek, ezer fővel növelik a fesztivál napi befogadóképességét - tájékoztatta Vető Viktória, a rendezvény sajtófőnöke csütörtökön az MTI-t.
2010. június 25. péntek 07:54 - HírExtra
Két éve összesen 88 ezer, tavaly 94 ezer vendége volt a Balaton Soundnak. Idén a korábbinál is nagyobb kempinget és ennek megfelelő infrastruktúrát építenek ki a rendezvényre, így napi 25 ezer látogatót is tud fogadni a fesztivál, amelyre július 7-ig még kedvezményes áron kapható belépőjegy.

A nyitónapon, július 8-án a Pet Shop Boys mellett többek között Sven Vath és Paul Oakenfold is színpadra lép. A szervezők a következő két napon teltházra számítanak: július 9-én, pénteken a Chemical Brothers és Paul van Dyk, július 10-én, szombaton pedig a Berlin Calling című filmmel világszerte ismertté vált Paul Kalkbrenner és David Guetta fellépése miatt. Utóbbi a legkeresettebb dj-k közé tartozik, amit az is mutat, hogy a Balaton Soundról még éjjel helikopter szállítja tovább egy szerbiai fesztiválra.

Vasárnap, július 11-én a 2many dj's, John Digweed és a Jamiroquai koncertjén tombolhatnak a fesztiválozók. Ezen a napon a legfontosabb koncertek a VB-döntő után kezdődnek, a rangadót pedig óriási kivetítőn, a Balaton partján ülve élvezheti a közönség.

Vető Viktória beszámolója szerint a Balaton Sound iránt nő a nemzetközi érdeklődés is. Idén már több mint ezer jegyet külföldön vettek meg elővételben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását