2024. április 29. - Péter

Nyuszilányok nem csak húsvétra

Egykori Playboy nyuszik és Playmate-ek bújtak nyuszi és pillangó jelmezbe egy nagyszabású divatshow-n. Igazi bombázók, Kustánczi Lia, Béres Anett, Sónyák Szilvi, Horváth Bianka, Kővári Brigi, Bernáth Cecília és Kis Hegedűs Réka vonult végig a kifutón.
2010. április 7. szerda 16:59 - HírExtra
Kis Hegedűs Réka és üzlettársa, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmester már korábban is foglalkozott rendezvényszervezéssel, de most úgy döntöttek: közös vállalkozást indítanak, amelyen belül elsősorban divatbemutatókat, szórakoztató partikat rendeznek. Első közös munkájuk a nyuszilányos divatbemutató volt.

„Az utóbbi időkben több hasonló eseményt szerveztem, néhány éve pedig kimondottan egy húsvéti divatbemutatót rendeztem. Ez olyannyira sikeres volt, hogy most ismét felkértek egy nyuszis partira. Egykori Playboy modellekkel, és Playmate-ekkel – mint például Kustánczi Lia, Béres Anett, – léptünk a kifutóra, ahol nyuszilánynak öltözve ékszereket és fürdőruhákat mutatunk be” – meséli Réka.

A modell üzlettársával, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmesterrel együtt rendezte az eseményt. A két lány jól megosztja egymás között a feladatokat, míg Réka elsősorban a modellek kiválogatásával, és a helyszín leszervezésével foglalkozik, addig Hajni területe a styling, a smink, a dekoráció és a fellépő modellek betanítása.

„Bár a fő foglalkozásom sminkmester, ám emellett számos olyan dologgal foglalkozom, ami ahhoz kell, hogy a megrendezendő esemény lebonyolítása gördülékeny legyen. A legérdekesebb kihívást az jelentette, hogy Réka hátára ékszerdíszítést tettem, ami több száz Swarovski kristályból állt. Ugyan már többször készítettem hasonlót, de ez mindig izgalmas feladat, mert minden alkalommal – így most is – új motívumokat rakok ki” – mesélte Tórizs Hajnalka.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását