2024. április 25. - Márk

Szörnyű! Hargitai Bea anorexiás lenne?

Az utóbbi hónapokban a szépséges modell szinte teljesen elfogyott. Eltűntek kerekded idomai, beesett az arca, barátai rettegnek tőle, hogy anorexiás. Ennek ellenére Bea egészségesnek érzi magát.
2009. július 28. kedd 13:12 - HírExtra
Egyre jobban féltik barátai Hargitai Beát, aki az utóbbi időben rengeteg kilótól megszabadult. A modell mindig is kerekded idomairól volt híres, ezekkel hódította meg a férfiszíveket. Igaz, hogy egyre kevesebb rajta a felesleg, továbbra is elképesztően szép, bár többen anorexiára gyanakodnak.

- Valóban sokat fogytam az utóbbi időben, de nincs emögött fogyókúra, és különös diéta sem. Az ismerőseim közül sokan azt hiszik, hogy beteg vagyok, de erről szó sincs! Hipochonder vagyok, ezért havonta kivizsgáltatom magam egy orvossal, és bátran kijelenthetem, hogy egészséges vagyok. Páran azt gondolták, hogy anorexiában szenvedek, de ez is kizárt: igazi bika vagyok, aki reggeltől estig eszik. – magyarázta a huszonhat éves Bea.

Eltűnt kilók


Bár tagadja a fogyókúrát, azzal ő is tisztában van, hogy bizony több kiló is csakúgy eltűnt róla. Ő mindezért a szerelmet teszi felelőssé, ugyanis már hónapok óta boldog párkapcsolatban él. Kedvese a TV2 egykori vezérigazgatója, David Stogell, akivel egy rendezvényen ismerkedett meg a playmate. A férfi azóta a cseh TV Nova csatorna igazgatója, Prágában él, így Bea folyamatosan ingázik a két főváros között.

- Továbbra is kétlaki életet élek, de néha David is elkísér engem Budapestre. A párom kislányait még mindig nem ismerem, de ami késik, az nem múlik. Egyelőre én nem gondolhatok gyermekáldásra, de nincs okom kapkodni, hiszen fiatal vagyok még! – mondta nevetve a szexis modell.

Talán ez lehet az oka a drasztikus fogyásnak, hogy Beának nincsen egy nyugodt perce sem. Ha nem utazik éppen, akkor dolgozik, vagy a párjával van. Sokan szomorkodnak amiatt, hogy ennyire lefogyott, mert ez már nem az a régi Bea, akiért a férfiak rajongtak. Míg másoknak nagyon is bejön ez a vékonyabb külső, az biztos, hogy amíg ő jól érzi magát a bőrében, és egészséges, addig semmi baj sincsen.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását