2024. június 17. - Laura, Alida

Ismét Fidesz győzelem egy időlegesen

Három jelölt közül a független Boza Ferenc, a jelenlegi alpolgármester nyerte az időközi polgármester-választást vasárnap a Tolna megyei Miszlán.
2009. december 21. hétfő 06:44 - HírExtra
Shulzbach Ferenc jegyző, a helyi választási iroda vezetője elmondta az MTI-nek, hogy az időközi választáson a jogosultak 73 százaléka, 202 ember vett részt. A szavazatok közül 197 volt érvényes. Bodor István (Fidesz) 57, ifj. Baksa János (független) 63, Boza Ferenc 77 voksot kapott.

Mivel a győztes alpolgármesterként jelenleg is a hivatal élén áll, az átadás-átvétel formális lesz, mondta el a jegyző. Hozzátette, hogy három napig lehet az eredmény ellen kifogást emelni, de erre nem számít, mivel a szavazás zavartalan volt, és a győztes meggyőző fölénnyel nyert.

Az időközi választásra azért volt szükség a kevesebb mint 350 lakosú Miszlán, mert a korábbi polgármester, Mózes László - aki a 2007. július 22-ei időközi választáson lett Miszla polgármestere - lemondott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását