2024. április 26. - Ervin

Tragédia: Hajdú Péter nem bírta felemelni a kezét

Hajdú Péter felesége, Sarka Kata elmondása szerint is nagy hipochonder, azonban mostani vállfájdalmai nem csupán agyának szüleményei.
2009. szeptember 21. hétfő 10:19 - Kanizsai Ádám
A Celebműszak forgatása közben lett rosszul Hajdú, miközben egy óvodában kellett ügyelnie a kicsire.

Hajdú elmondása szerint squasholni volt a felvétel előtt pár nappal, és ott húzódott meg a válla. Mivel kötött izmai vannak, ezért úgy gondolta, később – ahogy általában szokott – magától elmúlik a fájdalom.

A forgatáson egy kisgyereket kellett volna a mászókáról leemelni, ekkor nyilalt éles fájdalom a celeb vállába.

„ A mozdulat közben egyszercsak éles fájdalmat éreztem, és a karomat többé nem tudtam megmozdítani” – nyilatkozta Hajdú a Blikknek.

A híres televíziós személyiség utálja a kórházi légkört, így a kezelés is nagy megpróbáltatásokat jelentett számára. Kapott egy injekciót a vállízületébe is.

„A fájdalomtól leeshetett a vérnyomásom, ezért rosszul lettem. A doktor úr hanyatt fektetett, és percekig csak pihegtem – részletezte Hajdú.

Sarka Kata, aki pontosan ismeri férje rigolyáit, azt mondta: annak ellenére, hogy párja nagy hipochonder, most valós rosszulléten és fájdalmakon esett keresztül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

anglia51
2009. október 22. 09:57
Szűz Anyám! Mi ebben a TRAGÉDIA? Ez a páros kínjában nem tudja, mivel hívja fel magára a figyelmet! Mással úgysem sikerül, mint a saját butaságukkal: Katika sírva rohant ki a fotózásról, mert...! De arra volt ideje, hogy egy vígasztaló képet készítsenek, szeretett Petike karjaiban! Buta liba! Tragédia, hogy Petikének fáj a válla!??? Úristen! Három éve ért baleset, bottal járok, 3-szor műtötték a lábam, most vár a 4. műtét (és nem 70 éves vagyok!)! Ez kinek tragédia? Szót fogadok egy másik hozzászólónak: Többé semmilyen H-S cikkhez nem szólok hozzá! Remélem sokan csatlakoztok!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását