2024. április 26. - Ervin

Anettka nem beszél a múltról

Fehér Anettka, a híres médiaszemélyiség nem kíván a 2006 előtti időről beszélni. Azt mondja megunta már a szereplést. Ő nem az, aki egész életét a címlapokon, vagy a televízió képernyőjén képzeli el. Inkább új szenvedélyének, a búvárkodásnak él.
2009. szeptember 15. kedd 13:00 - Kanizsai Ádám
Anettkát épp vezetés közben érte el a HírExtra, azonban nagyon udvarias hozzáállással lehúzdódott az út szélére és válaszolt a kérdésekre. Szívesen faggattuk volna a múltról, a megpróbáltatással teli médiás korszakról, a hozzá intézett beszólásokról, de ezekrőn nem szívesen beszél, sőt annak ellenére, hogy azt nyilatkozza őt ez már nem érdekli, elég paprikás hangulatban utasítja el a kérdéseket, vágja rövidre a válaszokat. Nézzük el neki, lehet, hogy siet.

Ön egy nagyon megosztó személyiség (volt) a médiában. Ön szerint mi az oka ennek?

Nem tudom, hogy megosztó személyiség vagyok vagy nem, én 2006-ban befejeztem a saját tévéműsorok készítését, három éve nem televíziózom, három éve nem vezetek műsorokat, úgyhogy engedje meg, hogy erre a kérdésre mások válaszoljanak helyettem.

Azóta akkor negatív kritika egyáltalán nem éri Önt? Vagy kevesebb, mint korábban?

Egyáltalán nem olvasok magamról kritikákat, nem is olvastam. Firkálmányokat olvastam, véleményezéseket olvastam, komoly kritikával egyetlen egyszer örvendeztetett meg egy egy újságíró a Népszabadság hasábján.

Korábban azért a Budapest Televízióban érték attrocitások például a telefonálók részéről...

Attrocitások sosem értek, részeg fiatalok kötözködéseit olykor-olykor hallgattam, amikor volt kedvem.

Ennek kapcsán sosem látszott feldúltnak. Valóban ennyire nehezen veszti el a türelmét?

Ne haragudjon, ha Önnel erről beszélgetünk, hogy mi történt 2001-ben, 2002-ben és 2003-ban vagy 2004-ben, akkor szerintem vannak a magyar médiának olyan személyiségei, akik ezekre a kérdésekre boldogan válaszolnak. Ha olyan kérdése van, ami éppen a jelent illeti, arról szívesen beszélgetek Önnel. De bocsásson meg, ami öt és hat évvel ezelőtt történt, arról nem érdemes beszélni.

Éppen ez lett volna a következő kérdésem. Mi az oka annak, hogy visszavonult a média világából?

Én egyáltalán nem szerepelek kevesebbet.

Korábban aztmondta, hogy már nem vezet műsort, ezzel nem erre célzott?

Ezt nagyon egyszerűen elmondom Önnek. Öt éven keresztül erről szólt az életem, rengeteg időt tölöttem tévéstúdiókban, az összes tévéműsort, illetve műsorötletet, amit jónak láttam és ami érdekelt, megvalósítottam.

Attól féltem és azt nem akartam, hogy egyszerűen az egész életem erről szóljon. Vannak Magyarországon olyan televíziósok, akik úgy érzik az életüket teljesnek, hogy mindig tévében szerepelnek és mindig műsort kapnak és mindig látszódnak, „mindig én akarok az újságok és a magazinok címlapján lenni”, én nem tartotom közéjük.

Úgy gondolom, hogy az életemnek ez egy gyönyörű szakasza volt, de lezártam. Ez nem azt jelenti, hogy soha többet az életemben nem vezetnék műsort, vagy soha többet az életben nem szerepelnék tévében.

Akkor korábban miért kezdett el televíziózni?

2001 - ben miért kezdtem el tévézni? Mert akkor azt láttam jónak és az tetszett.

Ugorjunk egy kicsit. Most párkapcsolatban él?

Bocsásson meg, a magánéletem az a magánéletem és abban a szóban, hogy „magán” benne van a magányügy tartalma. Vannak olyan celebek, vagy közszereplők Magyarországon, akik nagyon szívesen megosztják ezt az újságírókkal, tévénézőkkel az éppen aktuális párkapcsolatukat, problémáikat, örömeiket, bánataikat, én nem tartozom közéjük.

Tehát akkor megpróbálja a magánéletét teljesen kizárni a médiából.

Igen, teljes mértékben.

Mégis felröppennek pletykák. Mondjuk a tartozásaival kapcsolatban. Ezzel mi a helyzet?

Ami a bíróságon és zárt tárgyaláson történik – úgy gondolom –, nekem erről nem kell
beszélni.

A jövőben mégis Egyiptomba készül. Akkor hogy van ez?

Igen, tavaly ellátogattam egy nagy kereskedelmi csatorna jóvoltából és részt vettem egy búvároktatáson. Nagyon tetszett a hely, gyönyörű elfoglaltság volt. Tehát igen, a jövőben ellátogatok ismét. Az időpontot nem tudom megmondani.

A közeljövőben a munkájával kapcsolatban mik a tervei? Szeretne továbbra is a médiába szerepelni?

Én új munkában nem szeretném magam kipróbálni, én ugyanazt csinálom tizenvalahány éve, tévéreklámokkal foglalkozom, a közeljövőben is ezen a területen szeretnék tevékenykedni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását