2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nincs megállás: hódit a gas.hu!

Töretlenül népszerű a gas.hu internetes szerződéskötési portál. A 2008. február 1-től működő honlapon bárki könnyen és gyorsan válthat gázszolgáltatót, és ezáltal egy teljes havi számlát spórolhat egy év alatt.
2009. június 3. szerda 10:02 - HírExtra
A gas.hu egyedi lehetőség arra, hogy az ember olcsóbban kapja a gázt. Most, hogy a gázpiac teljesen liberalizálttá vált, a fogyasztó maga dönti el, hogy kit választ a Magyarországon működő gázkereskedők közül.

A gas.hu az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft legnépszerűbb terméke. Nem véletlen hogy mára közel százezren kötöttek már szerződést a céggel. Az EMFESZ neve megbízhatóságot, kiváló minőséget jelent az egész kárpát-medencei régióban.

A honlap népszerűsége több okra visszavezethető. A legfontosabb az időspórolás. Nem kell ügyfélszolgálatokon hosszú sorokba beállni, papírok tucatjait kitölteni. Közép-Európa egyedüli internetes gáz-szerződéskötési portálján pillanatok alatt megoldható a szolgáltató váltás. Még egy kezdő internet felhasználónak is kevesebb mint 15 percébe kerül, hogy regisztrálja magát, és a világos útmutatások segítségével megkösse a szerződést.

Komoly spórolás


A gas.hu oldal előnye, hogy régi szolgáltatóval sem kell papírmunkát intézni, ezt az EMFESZ csapata elvégzi helyettünk. Előző szolgáltatónkkal való szerződésfelmondást, és a szolgáltató váltást is a honlap segítségével tehetjük meg. Mindezt ingyen, a költségeket az EMFESZ állja. A régi gázórával sincsen gondunk: nem kell leszerelni, hiszen ugyanazon a csövön érkezik majd a jó minőségű földgáz.

A gas.hu szolgáltatás meghatározója a magyar és a közép-európai régiónak, hiszen árai rendkívül versenyképesek. Egy év alatt egy teljes havi gázszámlát spórolhatunk meg, ha a gas.hu-t választjuk! Ez teszi igazán egyedülivé és vonzóvá az ajánlatot.

A gas.hu természetesen nem csak a lakossági fogyasztók számára elérhető. A kedvezményes gázszolgáltatási szerződést kis- és középvállalatok, önkormányzatok, társasházak és egyéb intézmények is megköthetik.

Megbízható szolgáltató

Az EMFESZ a gas.hu lakossági szolgáltatáson kívül Magyarország 300 legjelentősebb ipari intézményének földgázellátója. Az ország 36. legnagyobb vállalata szerződésben van számtalan önkormányzattal illetve távhőszolgáltató vállalattal, utóbbiak jelenleg is több mint 100.000 háztartás ellátását garantálják.

A cég a földgáz belföldi szabadpiaci forgalmának hetven százalékát biztosítja. A gázkrízis alatt az EMFESZ munkatársai megfeszített munkában, professzionálisan végezték feladatukat: a visszajelzések egybehangzóan azt mondják, kiválóan teljesített. Az EMFESZ megérdemelten Magyarország egyik legmegbízhatóbb gázszolgáltatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását