2024. május 2. - Zsigmond

Hihetetlen! Az erotikus Sztanek Kriszta energiával gyógyít!

Az erotikus modell, Sztanek Krisztina úgy döntött, hogy pályát módosít. A vetkőzés helyett, férfiakat gyógyít! Hogy miként is működik ez, és kik a páciensei?
2009. május 22. péntek 16:59 - HírExtra
Ki ne hallott volna már Sztanek Krisztáról, egykori erotikus modellről. Ha neve még sem lenne ismerős, azért férfiak tömkelege biztosan emlékszek egy-két fotójára, hiszen nem akármilyen nőről beszélünk. Gyönyörű idomokkal megáldott szépség, aki nemcsak elképesztően szexi, hanem még okos is.

Tizenkét éve modellkedik, elmondása szerint itthon már mindent elért, amit csak lehetett, az összes férfi magazinban megcsodálhattuk nem is akármilyen bájait. Arról viszont sosem mesélt, hogy különleges képességekkel is meg van áldva.

- Gyermekkorom óta történnek velem furcsa dolgok. Szellemeket láttam, tudtam velük kommunikálni, s tudtam azt is a suliban, hogy feleléskor mikor, és hol fog kinyílni a napló. A későbbiek terén ezt a képességet a pasizás terén is használtam. A jelenlegi egyiptomi páromat is így teremtettem magamnak. Kívül-belül elképzeltem, s pár nap múlva ott állt előttem. – mesélte a szépséges modell.

Már biztos, hogy az esküvőre is sor kerül, ugyanis előszerződése van az arab férfival, csak eddig a nászuk útjába állt a férfi kultúrája. Amíg vár a menyegzőre, addig tanulmányaira koncentrál és a férfiakra. Mielőtt mindenki másra gondolna, Kriszta már nem úgy foglalkozik velük, mint előtte, sőt, már nem is udvarolnak neki. Segítségért fordulnak hozzá.

- Ha egy férfi eljut hozzám, akkor már nagy baj lehet a kapcsolatával. Ők a szerelemtől elvakultan nem próbálkoznak nálam. Persze akad olyan is, aki csak energiatöltésre jön, de legszívesebben velem „folytatná” a kezelést. Ilyenkor is hasznát veszem a tudásomnak, észre sem veszik, és már leépítettem őket. – mesélte mosolyogva a gyönyörű Kriszta.

Napokon belül kézhez kapja parapszichológus diplomáját, onnantól kezdve már diplomás fejjel gyógyíthatja a rászorulókat.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását