2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kövér: A tét, hogy várunk-e 2010-ig

Az európai parlamenti választásnak az lesz a tétje, hogy tényleg kell-e még 2010 tavaszáig várni a parlamenti választással - mondta Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke csütörtökön este Balatonalmádiban egy választási gyűlésen.
2009. május 22. péntek 06:36 - HírExtra
"Vagy az utolsó esélyt kihasználva mégis csak rá tudjuk bírni a jelenlegi hatalom birtokosait arra, hogy ne húzzák már az idegeinket, ne nyűglődjünk már tovább egymással; nekik se megy a kormányzás, mi is rühelljük őket, békésen, de gyorsan váljunk el egymástól" - hangoztatta az ellenzéki politikus.

Szavai szerint különböző alkalmakkor mindig bízott abban, hogy a "józan ész és a politikai erkölcs létezik a baloldalon is", és levonják azokat a politikai konzekvenciákat, amelyeket egy nyugat-európai ország kormánya már régen levont volna a helyükben - vélekedett a Fidesz politikusa, aki szerint a "népítéletet" hozó időközi választások eredményei után már távozniuk kellett volna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását