2024. április 27. - Zita

Szemdüllesztő! Hatalmas mellekkel tért vissza a magyar sztár

Pflum Orsi pár hónapja eltűnt a süllyesztőben, de most ismét előkerült, méghozzá háromszor akkora keblekkel, mint eltünte előtt.
2009. április 14. kedd 14:49 - HírExtra
Hatalmas megdöbbenést keltett Bódy Sylvi divatbemutatóján Pflum Orsi szűk és szexi fekete ruhája, valamint a belőle szinte kilövellő, két hatalmas melle. Mint kiderült, orvosi kezek segítették helyükre a nem kis didiket, de ezt Orsi egyáltalán nem szégyenli. „A gerincferdülésem és a rossz tartásom miatt nem úgy álltak, ahogy szerettem volna. Szép melleket akartam, nem kihívót, inkább természeteset. Elégedett vagyok az eredménnyel.” A „természetesség” felől azért lennének kétségeink...

Orsi párjának sem volt ellenére a beavatkozás, sőt a műtét után ő ápolta, akárcsak akkor, amikor kirúgták az RTL Klub Reggeli című műsorából, aminek köszönhetően eltűnt a közéletből. De Orsi nem adta fel, hisz egyre többet stúdiózik, valamint valószínűleg új melleit pár hónap múlva láthatjuk az egyik férfimagazin címoldalán. De addig is megy Dubaiba, az arab kiadójához - nem kétséges, hogy ott is méretes sikereket fog aratni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását