2024. április 19. - Emma

Botrány! Gombos Edinát nem is szeretik?!

Elképesztő! Gombos Edina melleibe szerelmes a párja. És mi lesz így szegény Gombos Edinával?!
2009. április 1. szerda 10:59 - HírExtra
„Gombos Edina párja, Alberto rajong felesége melléért. A kubai származású férfi nem tagadja , hogy első találkozásukkor a műsor vezető gyönyörű kerek keblén akadt meg először a szeme. Edina nem is rejtegeti, ami férjének a legbecsesebb, ezért ha teheti, otthonukban meztelenül járkál” - írja a Bors.

Fantázia elő. Na ugye.

„– Kubában feltűnő jelenség voltam a szőke hajammal és nagy, formás mellemmel. Az ottani nők nem büszkélkedhetnek ilyen méretes keblekkel, rájuk inkább a hatalmas kerek fenék jellemző. Nem csoda, hogy Albertónak imponált az újdonság látványa – emlékezett vissza Edina, aki ezen a héten párjával a Mr és Mrs című műsorban vendégeskedik. Alberto rajong felesége alakjáért, és egy cseppet sem volt zavarban, amikor Edina melléről kérdeztük.”

Fő az egészséges önbizalom.

„– Nagyon büszke vagyok arra, hogy a páromnak ilyen szép, kerek melle van. Szerencsés férfinak tartom magam, amiért ezek a fantasztikus keblek itthon vannak, és nem kell értük a szomszédba mennem.”

Elképesztő! Alberto egy pár csöcsbe szerelmes! És mi lesz így szegény Edinával? Azonban nem is ez az érdekes, hanem a kijelentés további értelme: mi lesz, ha ezek a keblek valamiért megváltoznak? Alberto akkor kijelentéséhez híven a szomszédba megy kebleket keresni?

„Ráadásul nem műanyagból vagy gumiból készültek , hanem teljesen természetesek – áradozott Alberto, aki nem csak az intim pillanatokban csodálhatja felesége keblét. Edina ugyanis elárulta: rendszeresen ruha nélkül járkál a lakásban.”

Hihetetlenül közszolgálati közleményt olvastak.

„– Alig várom hogy egy fárasztó nap után hazaérjek, ledobjam a cipőmet és a ruháimat. Néha az embernek szüksége van arra, hogy a szó szoros értelmében is kivetkőzzön magából. A férjem előtt nem vagyok szégyenlős, levetkőzőm a gátlásaimat. Kettőnk közül én meztelenkedek többet, Alberto fázósabb típus: hiányzik neki a kubai meleg.”

Mindjárt itt a nyár.

És ez hír…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását