2024. június 14. - Vazul

Se kormányunk, se költségvetésünk

Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc az év kezdete után két héttel beismerte, a büdzsé tervszámaiból sem a gazdasági növekedés, sem az infláció nincs köszönőviszonyban a valóságos helyzettel, bebizonyosodott, az országnak se költségvetése, se kormánya - jelentett
2009. január 14. szerda 20:52 - Hírextra
Ha a törvényről - amely évre előre hivatott meghatározni az ország működésének kereteit - két hét után kiderül, hogy rossz, föl kell tenni a kérdést: Van-e Magyarországnak kormánya és költségvetése? A válasz: nincs - mondta a Fidesz országos választmányi elnöke egy lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Ez a maga nemében újabb rekord, "nyugodtan nevezhetjük egyfajta hungarikumnak" - tette hozzá a politikus.Úgy fogalmazott: "Nem hiszem, hogy van a világon még egy demokrácia, ahol a miniszterelnök az év kezdete után két héttel kiáll a nyilvánosság elé és szemrebbenés nélkül elmondja, hogy mindaz, amit a kormánya a költségvetés tervezetében beterjesztett és a parlament elfogadott, az valójában egy papírrongy, semmi köze a gazdasági folyamatokhoz".

A választmányi elnök szerint a kormánynak legkésőbb az európai parlamenti választásokig vissza kell adnia mandátumát."Minden perc, minden óra, minden nap, amit ezek a hivatalban töltenek, tudatos károkozás, tragédia ennek az országnak" - közölte.

"Egy megszálló hadsereg kíméletesebben bánik +egy hosszú távon birtokban tartandó ország+ lakosságával, mint ahogy Gyurcsány Ferenc és kormánya azt a magyar emberekkel teszi" - mondta a politikus.
Kövér László úgy látja, az európai parlamenti választások kínálják az utolsó alkalmat arra, amikor az MSZP visszafordulhat. Ha Gyurcsány Ferenc a márciusi kongresszuson "bebetonozza magát", és az elnöksége állítja össze a szocialista képviselők listáját, akkor a párt egyszer, s mindenkorra az ő és a hozzá hasonlóan gondolkodó emberek kezébe kerül.

"Hiába lesz egy megvert és meglehetősen szűk ellenzéki mezsgyére szorított MSZP, az ott ülő, ki tudja, hány képviselő mindegyike Gyurcsány Ferenc lekötelezettje lesz" - mondta a választmányi elnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Pelikán József
2009. január 18. 21:18
http://www.postaimre.com/media/vigyazz-forro/
sharapova2008
2009. január 18. 05:32
:P fő az,hogy neked pofád van,de jó vastag rajta a bőr...
...
2009. január 15. 23:53
meg egy sovány sharapovánk
őt olvasva ég a pofánk
:P
sharapova2008
2009. január 15. 06:57
De van viszont egy Kövér barmunk,meg egy gyülölködő Orbánunk,akik mindent megtesznek azért,hogy az országnak semmije ne legyen..!Ez is valami!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását