2024. április 19. - Emma

Az MDU az ország érdekeit nézi

Az előre hozott választásokkal nem értünk egyet, mivel megítélésünk szerint nem szolgálja az ország érdekeit. Az MDU az ország érdekeinek szem előtt tartására kéri a pártokat.
2008. június 14. szombat 14:57 - Hírextra

Annak ellenére, hogy a Magyar Demokratikus Unio, sajnálatos módon sajtótájékoztatóján és utána sem kapott igazán teret a magyar médiában, továbbra sem tett le azon szándékáról, hogy programjával és tevékenységével megismertesse a lakosságot, ezáltal is javítva a kialakult helyzeten, amelyet az elmúlt 18 évben a rendszerváltó pártok idéztek elő. Ennek szellemében tesszük, ezt a politikai nyilatkozatot is.

Az előre hozott választásokkal nem értünk egyet, mivel megítélésünk szerint nem szolgálja az ország érdekeit. Hagyni kell a kisebbségbe került kormányt dolgozni, hogy a már előkészített és kivitelezési stádiumban lévő programokat befejezhessék, illetve az elkövetett hibákat kijavíthassák. A Magyar Demokratikus Unio bízik abban, hogy a továbbiakban nem rontanak a kialakult helyzeten.
Felszólítjuk a parlamenti pártokat, hogy a pártpolitikát és a hatalmi harcokat háttérbe helyezve, végre az ország érdekeinek megfelelően hozzák meg döntéseiket. Kihangsúlyozzuk, hogy a Magyar Demokratikus Unio az ország érdekeit tartja szem előtt és nem kívánja támogatni sem a jobb, sem pedig a ball oldal hatalmi törekvéseit ezzel a nyilatkozatával. Pártunk alapgondolata ugyanis, "egy nép egy nemzet vagyunk, és a szolidaritás az emberi közösség ereje". Cselekedjünk mindannyian ennek megfelelően!

Reménykedünk benne, hogy a Magyar Demokratikus Unio jelen politikai nyilatkozata a médián keresztül eljut az ország lakosságához. Ezúton is kérjük a magyar népet, hogy legyenek kellő türelemmel, bár mi is tudjuk, hogy a 2010-es választásokig még várnak nemzetünkre nehéz időszakok. A Magyar Demokratikus Unio is készül a 2010-es választásokra. A párt szakmai kabinetjei folyamatosan dolgoznak a különböző ágazatok cselekvési tervein és programjain, aminek a lényegi motívuma, "tenni az emberért annyi, mint tenni az országért".

Jelen nyilatkozatért, a politikai felelősséget a Magyar Demokratikus Unio elnöksége vállalja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását