2024. április 30. - Katalin, Kitti

O'Sullivan harmadszor világbajnok

Harmadik sznúker-világbajnoki címét szerezte meg Ronnie O'Sullivan, miután a sheffieldi döntőben könnyedén verte az ugyancsak angol Ali Cartert.
2008. május 6. kedd 09:42 - Hírextra
A 2001-ben és 2004-ben is diadalmaskodó, 32 éves győztes 18-8-ra nyerte e finálét, és sikeréért 250 ezer fontot (80 millió forint) kapott, míg ellenfele ennek felével vigasztalódhatott.

"Nem igazán éreztem a játékot a döntőben. Természetesen jó lenne még több vb-címet begyűjteni, de nem tudom, mit hoz a jövő. Lehet, hogy inkább a pihenést választom, és a csúcson hagyom abba" - utalt már nem először a visszavonulásra a Rakéta becenevű sztár.

A torna szervezői 157 ezer fontot ajánlottak fel a legmagasabb brék szerzőjének, és mivel O,Sullivan és Carter is meglökte a maximális 147-et, ezért megosztoznak a pénzen. Így a világbajnok összesen 328 500 (105 millió forint), riválisa pedig 203 500 fontot (65 millió forint) vihet haza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását