2024. április 19. - Emma

Operaénekes nem beszélni horvát

A horvát himnuszt éneklő angol operaénekes "elszólásának" szerepe lehetett abban, hogy a horvát futball-válogatott szerdán saját otthonában, a Wembley-stadionban, 3-2-re győzte le az angolokat és ezzel elütötte őket a jövő évi Európa-bajnoki részvételtől
2007. november 24. szombat 07:19 - Hírextra
A népszerű londoni bulvárlap pénteki számában ugyanis felidézte Tony Henry előadását, aki 90 ezer néző előtt énekelte el a horvát nemzeti himnuszt, és csupán egy betűt tévedett, de ez "végzetes" hiba volt, mert a horvátok a férfi nemi szerv trágár elnevezését hallhatták a magasztos szövegben.

A tévesztés nyomán a horvát játékosok alig tudták visszafojtani nevetésüket, de így is látható volt, hogy Vedran Corluka és Luka Modric huncutul egymásra kacsintanak.

Hogy ennek az elszólásnak milyen jelentősége volt, a The Sun a Torcida című horvát futballszaklap szakértőjét, Mate Prlicet hívta tanúnak, aki szerint a kockásmezeseknek magukkal kellene vinniük Henryt az EB-re is kabalafigurának. "Kétségkívül segített a játékosoknak, hogy feloldódjanak. Miért ne folytathatná az Euro-2008-on?" - tette fel a kérdést a horvát újságíró.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását