2024. április 26. - Ervin

Gólért luxus Mercedes

A horvát válogatott visszautasította annak az orosz milliárdosnak a felajánlását, aki hétfőn közölte: ha szerdán legyőzik az angolokat Európa-bajnoki selejtezőn, a csapat négy labdarúgója egy-egy luxus Mercedesszel gazdagodik.
2007. november 22. csütörtök 21:59 - Hírextra
Leonyid Fegyun, a Szpartak Moszkva tulajdonosa azért tette a bejelentést, mert a már biztos Eb-résztvevő horvátok sikere esetén szinte biztos volt, hogy hazája együttese végez a második továbbjutó helyen az E csoportban.

A zágrábi lapok által csak "wembleyi csodának" nevezett meccsen a vendégek 3-2-re nyertek - melynek nyomán menesztették Steve McClaren angol szövetségi kapitányt -, ám a játékosok közölték: nem tartanak igényt a járművekre.

"Én mindenesetre beváltom az ígéretemet, és elküldöm a kocsikat a horvát szövetségnek, aztán azt tesznek velük, amit akarnak. Például eladományozhatják a Vöröskeresztnek" - jelentette ki a visszautasított mágnás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását