2024. július 21. - Dániel, Daniella

Rablócsúcsforgalom

Rablócsúcsforgalom volt egy bankban az Egyesült Államokban - legalábbis a fiók korábbi rablóforgalmához képest: egy napon belül kétszer is megrabolták.
2007. november 16. péntek 08:34 - Hírextra

Az első rabló délelőttös műszakban dolgozott - reggel 9-kor tért be a bankba -, a másik délutános volt, kettő körül érkezett, amikor még csak nem is távozott minden nyomozó a bankból az első rablást követően. Egy detektív még tanúk vallomását gyűjtögette, ám éppen kiment az autójához nyomtatványokért, amikor bement a második rabló.

Jóval nagyobb meglepődést keltett, mint délelőtti kollégája. Előbb a banki alkalmazottak döbbentek meg, ám hiába hajtogatták a rablónak, hogy "dehát ma már egyszer kiraboltak minket!", az kitartóan követelt pénzt, kapott is és sikerrel távozott.

Másodjára a helyi rendőrség és az FBI - a szövetségi nyomozó iroda emberei - képedtek el, amikor a bankból telefonáltak, hogy már megint kirabolták őket.

"12 éve vagyok az FBI-nál, de sose hallottam olyan bankról, amelyet egy nap kétszer is kifosztottak" - mondta az iroda egyik különleges ügynöke.
Még egyik rablót sem fogták el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását