Rablócsúcsforgalom

Rablócsúcsforgalom volt egy bankban az Egyesült Államokban - legalábbis a fiók korábbi rablóforgalmához képest: egy napon belül kétszer is megrabolták.

Az első rabló délelőttös műszakban dolgozott - reggel 9-kor tért be a bankba -, a másik délutános volt, kettő körül érkezett, amikor még csak nem is távozott minden nyomozó a bankból az első rablást követően. Egy detektív még tanúk vallomását gyűjtögette, ám éppen kiment az autójához nyomtatványokért, amikor bement a második rabló.

Jóval nagyobb meglepődést keltett, mint délelőtti kollégája. Előbb a banki alkalmazottak döbbentek meg, ám hiába hajtogatták a rablónak, hogy "dehát ma már egyszer kiraboltak minket!", az kitartóan követelt pénzt, kapott is és sikerrel távozott.

Másodjára a helyi rendőrség és az FBI - a szövetségi nyomozó iroda emberei - képedtek el, amikor a bankból telefonáltak, hogy már megint kirabolták őket.

"12 éve vagyok az FBI-nál, de sose hallottam olyan bankról, amelyet egy nap kétszer is kifosztottak" - mondta az iroda egyik különleges ügynöke.
Még egyik rablót sem fogták el.

Forrás: MTI