2024. május 4. - Mónika, Flórián

Feladta magát a játéktermi rabló

Önként jelentkezett a rendőrségen pénteken az a férfi, aki november 5-én kirabolt egy játéktermet Miskolcon. A rabló több millió forintot zsákmányolt, később kiderült, hogy játékterem egyik alkalmazottja segítette. Az ügy részleteiről kedden adott tájékoz
2007. november 13. kedd 15:06 - Hírextra
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még november 5-én rabolta ki valaki az egyik miskolci játéktermet. A támadó a hátsó ajtón jutott be az épületbe. A férfi több millió forintot - az aznapi bevételt - vitte magával. A támadásban senki nem sérült meg.

A rendőrök kihallgatták a játékterem alkalmazottait is, egyikük - egy nő - többször is ellentmondásosan vallott a történtekről. Végül beismerte, hogy ő segítette a rablót azzal, hogy kinyitotta neki a hátsó ajtót. A 24 éves fiatal nőt bűnsegédként gyanúsították meg.
A rabló ellen körözést adtak ki.

A 38 éves férfi ügyvédje kíséretében múlt hét pénteken megjelent a rendőrségen és feladta magát. A rablót azóta előzetes letartóztatásba helyezték, az őt segítő nő szabadlábon védekezhet.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását