2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Online boltok a Kirakat.hu-n

A Sanoma Budapest Újmédia-divíziója Kirakat.hu webportáljával új vizekre evez: a hazai piacon egyedülálló módon megszűrt és folyamatosan ellenőrzött, minőségi szolgáltatást nyújtó üzletek termékeit kínálja. Az oldalon csak olyan termékek és boltok kaphatn
2007. október 2. kedd 11:36 - Hírextra
A Kirakat.hu elsősorban azoknak a fogyasztóknak nyújt segítséget, akik vásárlásaik előtt szeretnek tájékozódni a legjobb megoldás megtalálása érdekében. Az oldal azokat is megszólítja, akik bizonytalanok abban, hogy igényeiknek melyik termék a legmegfelelőbb, esetleg elvesznek a szakzsargonok és rövidítések tengerében, vagy egyszerűen szkeptikusak a vásárlás online formáját illetően. Az oldal számos tanácsot és ötletet ad az internetes vásárlással kapcsolatban, bemutatja annak előnyeit és felhívja a figyelmet annak esetleges veszélyeire.

A vásárlói jogokkal és a vásárlási folyamattal kapcsolatos tájékoztatás és tanácsadás mellett a Kirakat.hu számára fontos, hogy segítsen a fogyasztóknak eligazodni a hatalmas piaci kínálatban, ezért megbízható, ellenőrzött adatok közlésével járul hozzá a vásárlások megtervezéséhez és lebonyolításához. A hazai piacon egyedülálló módon, mistery shopperek által egy 100 pontos minősítő lista alapján szigorúan előszűrt és időről-időre újra ellenőrzött üzletek és termékek kerülhetnek csak be a „Kirakatba”. A portálon a különböző árucsoportokba tartozó termékek árait és tulajdonságait, valamint az azokat árusító boltokat összehasonlításban is vizsgálhatják a felhasználók, és így választhatják ki a számukra legmegfelelőbb piaci ajánlatot.

A keresésen és különféle összehasonlításokon túl a portál látogatóinak arra is van lehetőségük, hogy a site értékelő rendszerén keresztül moderált formában osszák meg a boltokkal, valamint a forgalmazott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos véleményüket, tapasztalataikat. A szöveges és számszerű értékeléseken keresztül a boltok és árukínálatuk iránt érdeklődők nemcsak a site-ot szerkesztő szakértőktől, hanem a használóitól is értékes információkra tehetnek szert.

A Kirakat.hu portál elődjeként 2007 augusztusában indított microsite-on (http://tippek.kirakat.hu) továbbra is folyamatosan elérhetőek a praktikus vásárlási tippek és jogi tanácsok, valamint a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos hírek, amelyeken keresztül a site szerepet vállal egy új, tudatosabb vásárlói magatartás kialakításában.
Forrás: kirakat.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását