2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szörnyű! Somló Tamás súlyos balesetet szenvedett!

Saroktörés. Somló Tamást ma hajnalban baleset érte: kiugrott alóla egy létra. Két hét gipsz, majd a lassú felépülés – a koncertekről és a húsvéti ünnepekről lemondhat.
2009. április 9. csütörtök 11:52 - HírExtra
Hogy mi? Tamás balesetet szenvedett? – kérdezett vissza Müller Zsolt menedzser kérdésünkre, a káromkodását nem idéznénk. S persze azért hozzátette: Somlóval mindig történik valami hasonló sajnálatos baleset: legutóbb például a csuklóját törte ripityára, igaz, akkor a motorozás miatt.

Most azonban másról van szó, Somló egy létráról esett le saját otthonában. Az előzetes hírekkel ellentétben azonban – miszerint combnyaktörést szenvedett – maga Somló mondta el a HírExtrának, hogy „mindössze” a sarka tört el. Persze az is azt jelenti, hogy több heti kórházi kezelésre szorul az LGT-vel híressé váló zenész.

– Kiugrott alólam a létra – mesélte a baleset körülményeit az éppen megkeresésünkkor is a kórházi ágyat nyomó Somló. – Egyszerű háztartási baleset volt, s nem is annyira súlyos, mint azt néhányan gondolják. Fel fogok épülni, csak nagyon rosszkor jött ez az egész – tette hozzá várhatóan a húsvéti ünnepeket emiatt a kórházban ünneplő legenda.

Somló Tamás fellépett volna az április 10-i Rockzenészek a rák ellen elnevezésű segélykoncerten is a Syma Csarnokban, sajnálatos balesete miatt azonban erről le kell mondania. Sőt, mint azt portálunknak elmondta a zenész a fia is most ért haza Varsóból, és szerettek volna egy kis időt együtt tölteni – nem a kórházban.

Az orvosok szerint az LGT legendás tagjára két hét gipszkúra vár, minimum. Utána pedig a lassú felépülés.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 9. 18:16
Minél előbbi gyógyulást kívánok!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását