Szörnyű! Somló Tamás súlyos balesetet szenvedett!

Saroktörés. Somló Tamást ma hajnalban baleset érte: kiugrott alóla egy létra. Két hét gipsz, majd a lassú felépülés – a koncertekről és a húsvéti ünnepekről lemondhat.

Hogy mi? Tamás balesetet szenvedett? – kérdezett vissza Müller Zsolt menedzser kérdésünkre, a káromkodását nem idéznénk. S persze azért hozzátette: Somlóval mindig történik valami hasonló sajnálatos baleset: legutóbb például a csuklóját törte ripityára, igaz, akkor a motorozás miatt.

Most azonban másról van szó, Somló egy létráról esett le saját otthonában. Az előzetes hírekkel ellentétben azonban – miszerint combnyaktörést szenvedett – maga Somló mondta el a HírExtrának, hogy „mindössze” a sarka tört el. Persze az is azt jelenti, hogy több heti kórházi kezelésre szorul az LGT-vel híressé váló zenész.

– Kiugrott alólam a létra – mesélte a baleset körülményeit az éppen megkeresésünkkor is a kórházi ágyat nyomó Somló. – Egyszerű háztartási baleset volt, s nem is annyira súlyos, mint azt néhányan gondolják. Fel fogok épülni, csak nagyon rosszkor jött ez az egész – tette hozzá várhatóan a húsvéti ünnepeket emiatt a kórházban ünneplő legenda.

Somló Tamás fellépett volna az április 10-i Rockzenészek a rák ellen elnevezésű segélykoncerten is a Syma Csarnokban, sajnálatos balesete miatt azonban erről le kell mondania. Sőt, mint azt portálunknak elmondta a zenész a fia is most ért haza Varsóból, és szerettek volna egy kis időt együtt tölteni – nem a kórházban.

Az orvosok szerint az LGT legendás tagjára két hét gipszkúra vár, minimum. Utána pedig a lassú felépülés.