2022. január 23. - Zelma, Rajmund

Döbbenet! Farkasházy Tivadar őszintén beszélt nehéz gyermekkoráról

Teddy. Csak így simán. Már-már fogalommá vált. Farkasházy Tivadar most őszintén beszélt magánéletéről, nehéz gyermekkoráról.
2009. április 8. szerda 19:50 - HírExtra
Sokat hallani manapság Farkasházy Tivadarról. Dübörög a Heti Hetesben, sztorizik a loviról, és persze tele van a Hócipője. Szó szerint.

Magánéletéről, sanyarú gyermekkoráról azonban eddig keveset hallottuk őszintén nyilatkozni. Most azonban teljesen kitárulkozott! Elmondta például, hogy gyermekkorában nagyon nehéz körülmények közt élt, emiatt állandóan spórolnia kellett. Sőt, még mindig folyton spórol…

– Szegénység volt a gyermekkorunkban, és megszoktuk hogy mindennel takarékoskodni kell – mesélte az ország egyetlen Teddyje. – Be kellene osztani és gazdálkodni kellene az energiával.

Bizony, szívünkből szólt a derék humorista. Azonban neki sem megy tökéletesen:

– Én megszoktam, hogy mindig lekapcsolom a villanyt, ő meg megszokta, hogy csak úgy átmegy a szobán és égve hagyja – mesélte el a „kínos” részletet Mimi, Farkasházy felesége.

Persze azért nem mindegy, hogy valaki ésszel, vagy ész nélkül spórol. Bizony maga Farkasházy is sokszor kerül kellemetlen helyzetbe spórolási szokásai miatt.

– Mindig nagyon kellemetlen amikor vendéglőben vagyok – nyilatkozta a „skót” Teddy. – Nagyanyám arra tanított, hogy ne hagyjunk ott ételt. Az ilyen helyeken viszont nagy adagokat hoznak ki, és ezért én néha fél adagot kérek. Ilyenkor azt hiszik, hogy smucig vagyok, de nem erről van szó! Ha kihoznak egy egész adagot, akkor nem hagyom ott, mivel a véremben van, hogy ezt nem szabad, szóval megeszem – mesélt tovább a Heti Hetes ásza.

A Hócipő címmel futó lap mindenes vezetője azt is elárulta, hogy csak a legritkább esetekben fajul veszekedésig Mimivel ez a mániája.

– Egy pillanat alatt határoztuk el annak idején, hogy összeházasodunk, hogy hol fogunk lakni és egy kocsit is öt perc alatt veszünk. Ezzel szemben van, hogy fél órát járjuk a piacot, hogy melyik retket vegyük meg – tette még hozzá a humorista-újságíró.

Sajnos azonban az utóbbi időkben azt vettük észre Farkasházy Tivadaron, hogy retek ide vagy oda, egyre csak ritkulnak a fergeteges poénjai.

Talán azokkal is spórolásba kezdett?
Forrás: HírExtra/napiaszonline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2009. április 8. 20:19
Nahát..! És mennyiért?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását