2024. április 20. - Tivadar

Sebestyén Balázs bele fog bukni?

Vezeti A széfet, hamarosan indul az új műsora, az egyik leghallgatottabb kereskedelmi rádióban vezet műsort – mindez nem elég Sebestyén Balázsnak!
2009. április 8. szerda 10:59 - HírExtra
Sebestyénnek rengeteg terve van, s mint mondja, szeretné mindet megvalósítani.

– Sok műsorötletem van, de tudom, hogy Magyarországon rettentő nehéz ezeket megvalósítani – kezdte magyarázni terveit a Borsnak a tévés karrierjét annak idején a butuska zenetévében, a VIVA-n kezdő műsorvezető. – A legtöbb csatorna nem kockáztat, azokat a formátumokat használja, melyek már világszerte beváltak. Nekem többféle tervem van, akad köztük olyan is, mely kvízműsorra vonatkozik – nyilatkozta a sokak szerint kis hazánk egyik legjobb kereskedelmi televíziósa.

Csakhogy bármennyire is ő a kis kedvenc az RTL Klubnál, az új műsorra vonatkozó akaratát lehet, hogy ő sem tudja majd végigvinni a csatorna vezetéséig. Emlékezzünk csak Vágó Istvánra! Bármennyire is ő volt tíz évig az ország első számú kvízmestere, saját ötletét csak nem fogadták el az illetékesek (rossznyelvek szerint ez is közrejátszott abban, hogy végül nem maradt az RTL Klubnál).

De mit szólnak Balázs ötletéhez a kereskedelmi tévé vezetői?

– Magyarországon általában a külföldön már bevált műsorformátumokat veszik át a televíziók – mondta szintén a Borsnak Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója. – Igaz ez az RTL Klubra is, ám mi elkötelezettek vagyunk a saját műsorok iránt is – tette hozzá a csatorna mindentudó bennfentese.

Hogy lesz-e Balázs ötletéből műsor? Ezt talán még az RTL kreatív osztályán sem tudják.

Persze azért nem árt megjegyezni, hogy Vágó István „kilépésével” Sebestyén Balázs vált a csatorna első számú aranytojást tojó tyúkjává…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását