2024. május 28. - Emil, Csanád
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kimozdult a fogyásbajnok

Öt hónap után ismét kimozdult otthonról a világ hajdani legkövérebb élő embere, pontosabban kimozdították, mert villástargoncára volt szükség meg teherautóra.
2008. augusztus 11. hétfő 13:00 - Hírextra

A 43 éves mexikói Manuel Uribe két év alatt ugyan legalább negyedtonnát fogyott, ám ez még mindig kevés az önálló mozgáshoz, ezért ezúttal is ágyán fekve ruccant ki otthonról a 3 mázsás ember egy tó partjára piknikezni.

A férfi csúcssúlyát 2006-ban érte el, akkor 560 kilót nyomott, amivel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a világ legkövérebb élő embere kategóriában. (Nem ő az abszolút testsúlyrekorder, a világcsúcsot egy 1983-ban elhunyt amerikai férfi tartja 635 kilóval.) Uribe reméli, hogy a legtöbbet fogyó ember kategóriában is Guinness-csúcstartó lesz.

A férfi leghőbb vágya azonban nem ez, hanem hogy végre meg tudjon állni a saját lábán és járni. Főleg azért, hogy feleségül vehesse szerelmét. A 38 éves fodrásznőt négy éve ismerte meg, két éve "jár" vele - fekve.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását