2024. április 19. - Emma

Caramel sokat fogyott

Az énekes néhány hónap alatt dobta le a súlyos dekákat. Caramel élete hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben, ami csupán egy szilveszteri fogadalomnak köszönhető. Már fél éve szorgalmasan sportolok, hetente többször edzőterembe járok, ahol mi
2008. július 3. csütörtök 20:16 - Hírextra
A rendszeres sport következtében közel 20 kilótól szabadultam meg, emiatt az egész ruhatáram le kellett cserélni - meséli büszkén és mosolyogva Molnár Ferenc Caramel.

A fogyás azonban nemcsak a sportnak, hanem a teljes étrendváltásnak is köszönhető, az énekes arra is nagyon odafigyel arra, hogy mikor, és mit eszik, hogy fogyása ne csak látványos, hanem tartós is legyen.

- Szerencsére nem vagyok nagyon édes szájú, így az édességről könnyen le tudtam mondani, ami nagyon hiányzik, az a fagyi. Sokszor felébredek éjszakánként, és szívem szerint befalnék egy egész doboz jégkrémet. Ezt úgy előzöm meg, hogy egész egyszerűen nem veszek, és amikor éjjel felkelek, akkor lehűtöm magam egy pohár jég hideg vízzel – mondta Caramel.

Caramelnek szeptemberben jelenik meg az új lemeze, ami sokkal pörgősebb és felszabadultabb lesz, mint az előző.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását