2024. április 12. - Gyula

Bécsiszelet: egy óra úszás

A bécsi szeletért petrezselymes burgonyával 68 percig kell úszni, ugyanennyit biciklizni, vagy 43 percet élénk tempóban futni - tudható meg egy magyar étterem étlapjáról. Az összes azon szereplő étel fehérje-, zsír-, szénhidrát- és kalóriatartalmát feltün
2008. augusztus 4. hétfő 15:43 - Hírextra
Mindez nem rettenti el azonban a vendégeket. Az étterem, amelynek tulajdonosa Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, meleg és hideg előételeket, salátákat, szárnyasokat, marha- és sertéshúsételeket, halat, tésztákat és desszerteket egyaránt kínál, a fenti módszerrel.

Az étlapon feltüntetik azt is, hogy melyek a híres magyar sportolók kedvenc fogásai, amelyek között akad jócskán laktató és könnyű saláta egyaránt.

A szénhidrátot csupán nyomokban tartalmazó mozzarellagolyók paradicsommal - amely ma az egyik legdivatosabb előétel - elfogyasztása után 53 percet kellene futni, 83 percet pedig biciklizni, hogy a vendég semlegesítse a fogás kalóriaértékét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását