2024. június 21. - Alajos, Leila
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Főkapitányi jutalom

Heves megye főkapitányától pénzjutalmat kapott az a polgárőr, akinek a segítségével betörőket fogtak el; a négy férfi egymillió forint értékben vitt el szerszámgépeket az erki polgármesteri hivatal raktárából - közölte az MTI-vel a rendőrség.
2008. augusztus 6. szerda 07:41 - Hírextra
Soltész Bálint, a megyei főkapitányság szóvivője elmondta: július 29-én törtek be a raktárba, egy helyi polgárőr szomszédságába.

A polgárőr követni kezdte gépkocsijával a megpakolt autót, közben értesítette a rendőrséget. Amikor a betörők megálltak egy mellékutcában, a férfi kocsijával megfordult, és velük szemben, a fényszórót felkapcsolva megállt. Az autóban ülők erre menekülni kezdtek, és menet közben kidobálták az eltulajdonított holmit, köztük búvárszivattyút és fűnyírót.

A polgárőr a helyszínen maradt a rendőrök kiérkezéséig, s közölte velük a keresett autó típusát és rendszámát is.Az előállított négy férfi ellen nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indított eljárást a hevesi kapitányság.A szóvivő hozzátette: Erk község polgármestere jutalmat adott át annak az öt hevesi rendőrnek, akik előállították az elkövetőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását