2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szóváltással kezdődött

Életveszélyes állapotban van az a férfi, akit még szombaton egy vita során ásóval fejbe vertek Pilis közelében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
2007. november 22. csütörtök 07:11 - Hírextra
Belicza Andrea elmondta, hogy az eddigi vizsgálat szerint az áldozat kocsijával az úton haladt, amikor egy másik autó leszorította. Szóváltás kezdődött, aminek során az agresszív autós egyik utasa egy ásót kapott elő a csomagtartóból és a fejére sújtott az áldozatnak. Ezt követően a tettes és társai eltávoztak a helyszínről. A pórul járt monori férfi súlyos fejsérüléssel jelentkezett a pilisi orvosi ügyeletnél, ahonnan a mentők a budapesti Koltói Anna Kórházba szállították. Koponyaműtétet hajtottak végre rajta, jelenleg is lélegeztető készülékkel tartják életben.

Néhány órával később az ásót ütésre használó férfi önként jelentkezett a monori rendőrkapitányságon, ahol kihallgatták, majd őrizetbe vették. Életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik eljárás ellene - mondta a sajtóreferens.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását