2024. április 24. - György
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Orbán nem bánná a kiszivárgást

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke örülne, ha nyilvánosságra kerülne a filmművészeti egyetemen zárt körben elhangzott háromórás beszélgetés teljes anyaga, és ha van róla hangfelvétel, az felkerülne az internetre.
2008. június 13. péntek 20:51 - Hírextra
A politikus az Hír Tv-ben azt mondta: nem bánta meg, hogy elfogadta Kéri László meghívását, mert mindenhova elmegy, ahol esélye van az értelmes párbeszédnek. Hozzátette: minden ilyen és ehhez hasonló találkozón annak tudatában beszél, hogy "nagy valószínűséggel" lehallgatják a titkosszolgálatok. Így élek jó néhány éve - közölte.

Orbán Viktor szerint a szocialisták azért is akarnak annyira győzni 2010-ben, mert továbbra is szükségük van mentelmi jogukra. Úgy fogalmazott: az elmúlt öt-hat évben történtek bűncselekmények, amelyeket a kormányoldal csak iszonyatos erőfeszítéssel tud elleplezni. Mint mondta, hosszú listájuk van arról, hogy milyen beruházásoknál és döntéseknél történt nyilvánvalóan korrupció, vagy visszaélés.

A következő ciklus egyik legfontosabb feladatának nevezte a politikai közbizalom visszaállítását, ezért - mint mondta - ha győznek a választásokon, pontos átadás-átvétel lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását