2024. május 30. - Janka, Zsanett
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Will Smith mégse sztárolja Hitlert

Bocsánatot kért Will Smith-től a World Entertaiment News (WENN) brit médiacsoport a londoni legfelsőbb bíróságon, amiért tavaly egy cikkében úgy állította be, mintha a színész szerint Hitler "jó ember" lett volna.
2008. február 22. péntek 15:17 - Hírextra
Smith egy skót újságnak december 23-án adott interjújában azt találta mondani, hogy Hitler "azt tette, amit jónak gondolt".

A hírességekkel foglalkozó WENN szinte azonnal kiforgatta az interjú szavait, és cikkét "Smith: Hitler jó ember volt" címmel jelentette meg. A történtek után a hír- és fotószolgálat bocsánatot kért az írásért, azonban ezzel a sztár ügyvédjei nem elégedtek meg.

A WENN képviselői ezért pénteken a londoni bíróságon is elismerték, hogy az általuk közölt jelentés nem volt helytálló, és hivatalosan is bocsánatot kértek a 39 éves filmszínésztől. Egyúttal abba is beleegyeztek, hogy egy meg nem nevezett összeggel kárpótolják a sztárt.

Smith egyébként az interjú miatt kipattant botrány nyomán maga is belátta, hogy nem volt szerencsés a nyilatkozata, ezért egy közleményében leszögezte: "Adolf Hitler gonosz, iszonyatos elvetemült gyilkos volt, aki a Földön lekövetett egyik legborzalmasabb bűnért felelős."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását