2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Legendás kasszasiker

Minden idők legjövedelmezőbb decemberi nyitását hozta hétvégén a Legenda vagyok című sci-fi Will Smith főszereplésével. A Legenda vagyok 76,5 millió dolláros (13,5 millió forint) bevételt hozott három nap leforgása alatt az Egyesült Államokban, és ez a so
2007. december 18. kedd 07:16 - Hírextra

A Legenda vagyok megelőzte az eddigi decemberi csúcstartót, A Gyűrűk Ura - A király visszatért című filmet, amely 2003 decemberében - szintén meglepő módon - 72,6 millió dolláros hétvégi bevétellel kezdett.

A Francis Lawrence rendezte sci-fiben Will Smith egy katonai víruskutatót játszik, aki minden jel szerint az egyetlen túlélője egy ember létrehozta brutális vírusbetegségnek. A forgatókönyv Richard Matheson 1954-ben megjelent, azonos című regénye nyomán készült.

A hétvége második helyezettje az Alvin és a mókusok című családi film 45 millió dolláros bevétellel. A harmadik Az arany iránytű 9 millió dolláros bevétellel, egy héttel korábban még az első helyen állt 26 millió dollárral. A negyedik legjövedelmezőbb film a múlt hétvégén a Bűbáj című családi vígjáték volt (6 millió dolláros bevétellel), az ötödik pedig a Nem vénnek való vidék című amerikai kalandfilm a Coen fivérek rendezésében (3 millió dolláros bevétellel), amely egy héttel korábban még csak a hatodik volt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását