Will Smith mégse sztárolja Hitlert

Bocsánatot kért Will Smith-től a World Entertaiment News (WENN) brit médiacsoport a londoni legfelsőbb bíróságon, amiért tavaly egy cikkében úgy állította be, mintha a színész szerint Hitler "jó ember" lett volna.

Smith egy skót újságnak december 23-án adott interjújában azt találta mondani, hogy Hitler "azt tette, amit jónak gondolt".

A hírességekkel foglalkozó WENN szinte azonnal kiforgatta az interjú szavait, és cikkét "Smith: Hitler jó ember volt" címmel jelentette meg. A történtek után a hír- és fotószolgálat bocsánatot kért az írásért, azonban ezzel a sztár ügyvédjei nem elégedtek meg.

A WENN képviselői ezért pénteken a londoni bíróságon is elismerték, hogy az általuk közölt jelentés nem volt helytálló, és hivatalosan is bocsánatot kértek a 39 éves filmszínésztől. Egyúttal abba is beleegyeztek, hogy egy meg nem nevezett összeggel kárpótolják a sztárt.

Smith egyébként az interjú miatt kipattant botrány nyomán maga is belátta, hogy nem volt szerencsés a nyilatkozata, ezért egy közleményében leszögezte: "Adolf Hitler gonosz, iszonyatos elvetemült gyilkos volt, aki a Földön lekövetett egyik legborzalmasabb bűnért felelős."
Forrás: MTI