2023. december 10. - Judit
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kábítószerterjesztőt és -fogyasztókat lepleztek le

Kábítószerterjesztőt és -fogyasztókat lepleztek le Dunaújvárosban; a drogkereskedelemmel meggyanúsított 24 éves férfi előzetes letartóztatásban van, a fogyasztók szabadlábon védekeznek - közölte az MTI-vel csütörtökön a rendőrség.
2008. január 31. csütörtök 21:55 - Hírextra

A múlt hét közepén kezdődött intézkedéssorozatban már nyolc fiatalt gyanúsítottak meg - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a múlt hét péntekén egy igazoltatás alkalmából marihuánát találtak egy fiatalembernél, aki azt vallotta, hogy a drogot egy ismerősétől vásárolta.

Miután megállapították az ismerős adatait és tartózkodási helyét, házkutatást tartottak nála, s annak során tablettákat, bélyegeket, port és több csomag zöld növényt, valamint a kábítószergyanús anyagok mellett, értékesítésre utaló eszközöket és nagyobb mennyiségű készpénzt találtak a nyomozók.

A házkutatás idején a lakásban tartózkodó, illetve oda közben megérkező hét fiatalnál vagy már volt a megelőzően vásárolt drogból, vagy vásárolni szerettek volna belőle. Egyikük korábbi adósságát akarta törleszteni, de volt, aki azt mondta, csak baráti látogatásra érkezett.

A lakásban élő, bűnügyi őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyezett, 24 éves díler büntetett előéletű, s már két alkalommal került összetűzésbe a törvénnyel hasonló bűncselekmény miatt.
A nyomozás eddigi állása szerint az ügynek rajta kívül további hét gyanúsítottja van. A dunaújvárosi rendőrkapitányság folytatja az eljárást.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását