2024. május 5. - Györgyi

Agyonverte fia pedofil támadóját

Agyonverte nevelt fia pedofil támadóját Alekszandr Kuznyecov volt bokszoló szilveszterkor: szabadlábon védekezhet, s most esküdtszéki tárgyalást kért a bíróságtól.
2008. január 30. szerda 12:54 - Hírextra

Az omszki Kuznyecov egy éve ismerte meg élettársát, s nemrég költözött hozzá és kisfiához Szentpétervárra. Azt tervezi, hogy tréner lesz, de addig is építkezésen dolgozik.
Szilveszterkor az udvarra készült a gyerekkel petárdákat robbantani, de a kisfiú előre szaladt, s mire nevelőapja utolérte volna, már nem volt sehol.

Kuznyecov pánikban kereste a gyereket, majd meglátta a lépcsőn sálját, feljebb a nadrágját, még feljebb alsóját, a lépcső tetején pedig ott hevert a félig meztelen kisfiú, és támadója éppen neki akart esni. A sportoló elmondása szerint agya elborult, s ütötte a férfit, ahol érte, amíg volt benne szusz, majd maga hívta a rendőrséget.

A gyerek támadója Bahtisod Hajrillajev üzbég származású 20 éves egyetemista, a szomszédos ház lakója, akinek még nem akadt dolga a rendőrséggel.

Kuznyecov újságíróknak elmondta: jelenleg fő célja, hogy a tárgyalásig minél több pénzt keressen, hogy családjának hagyjon egy kis tartalékot, ha lecsukják. Reméli azonban, hogy az esküdtek enyhébben bírálják el tettét, amelyet egyébként nagyon sajnál.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását