2024. április 25. - Márk

Kábítószer-terjesztőt fogtak

Két lőfegyverrel visszaélő, egy engedély nélkül vadászó és neki a fegyvert eladó férfit, valamint egy kábítószer-terjesztőt fogtak el Csongrád megyében - jelentették be hétfőn a szegedi rendőrkapitányságon tartott tájékoztatón.
2008. január 28. hétfő 20:08 - Hírextra

Lázár Szvetozár bűnügyi osztályvezető elmondta: még csütörtökön bejelentés alapján fogtak el Sándorfalva térségében egy helyi lakost, aki az ottani vadásztársaság területén engedély nélkül vadászott az autójából.

A huszonéves férfinél tartott házkutatás során lefoglaltak egy TOZ 8-as 0,22-es kaliberű, távcsővel és hangtompítóval felszerelt lőfegyvert, valamint 523 lőszert.

A büntetett előéletű férfi ezt követően bevallotta, hogy egy szőregi lakostól vásárolta a fegyvert és a lőszereket. A szintén büntetett előéletű, negyvenes éveiben járó férfinél a házkutatás során további 19 lőfegyvert, illetve 440 pisztoly-, puska-, és sörétes lőszert foglaltak le.
A két férfi szabadlábon védekezik.

Az alezredes hozzátette: munkatársai pénteken egy kábítószer-terjesztőt is elfogtak. Egy Szegeden tartott közúti ellenőrzés során két autó utasait igazoltatták. A hét főből álló társaság átvizsgálásakor 8 gramm amfetaminszármazék került elő. A csoport négy tagjáról kiderült, hogy fogyasztó is.

Kihallgatásuk során elmondták, hogy kitől szerezték a kábítószert. A rendőrség ezt követően elfogta a huszonöt éves terjesztőt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását