2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Zsarolásé és rablás

Előzetes letartóztatásba helyezett a Zalaegerszegi Városi Bíróság két fiatalkorú fiút, akik a gyanú szerint zsarolással és rablással szereztek pénzt hasonló korú gyerekektől a zalai megyeszékhelyen - közölte csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság
2008. január 31. csütörtök 21:38 - Hírextra

A zalaegerszegi fiúk a város buszpályaudvarán és annak környékén kiválasztottak hasonló korú gyerekeket, majd körbevették őket és a pénzüket követelték. Ha áldozataik nem tettek eleget a felszólításnak, lefogták őket és a ruhájukban kutatva vették el a náluk lévő pénzt - mondta el az MTI-nek Csizmazia Péter.

Több esetben előfordult az is, hogy a sértetteket bántalmazással fenyegetve arra kényszerítették, hogy későbbre szerezzenek és adjanak át nekik pénzt.

A rendőrök zsarolás, valamint csoportosan elkövetett rablás miatt folytatott nyomozásuk során egy héttel ezelőtt három fiatal fiút vettek őrizetbe, közülük azóta kettőt helyezett a bíróság előzetes letartóztatásba.

A rendőrségi szóvivő hozzátette: a zalai rendőrök további sértettek jelentkezésére számítanak, mert feltételezik, hogy többen mostanáig még nem fordultak a hatóságokhoz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását