2024. május 2. - Zsigmond

Kamerák előtt született

Sokat emlegetett tabut próbáltak ledönteni Dániában. Egy ottani internetes portál ugyanis élő adásban közvetítette, ahogyan egy édesanya otthon hozta világra gyermekét.
2010. szeptember 3. péntek 10:20 - HírExtra
Dániában egyébként nem ritka az otthonszülés, hiszen az észak-európai országban a gyerekek közel nyolctizede nem kórházakban jön világra. Az otthonszületés biztonságosságával kapcsolatosan ugyanakkor még itt is megoszlanak a vélemények, így a félelmek eloszlatása okán egy dán internetes portál élő adásban közvetítette egy kisbaba megszületését.

A medencében való vajúdás, majd a születés pillanatai pedig nem várt sikert hoztak a baby.dk internetes portál számára. A kislány születése iránt ugyanis olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a megnövekedett látogatottság miatt a honlap többször is összeomlott.

A bába segítségével végrehajtott szülés végül komplikációmentesen zajlott le. A kislány 51centiméteres magasságával és 3360 grammos súlyával este fél 11-kor látta meg a napvilágot. Szülei Friggnek keresztelték el. Mivel a csöppség nevét a családi boldogság oltalmazójának istennője után kapta, így reméljük születése szerencsét és boldogságot hoz majd az egész család számára.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását