2024. május 17. - Paszkál

Döbbenet!Mónika fogyózik és hízik!

Pár hónapja fogyasztó pirulát habzsol a show-k királynője, Erdélyi Mónika, bár egyáltalán nem úgy látszik, hogy a kilók eltűntek volna róla. A szer forgalmazója elmondta, hogy vakon megbízik a fogyi-kapszulában, és Móniban.
2010. július 22. csütörtök 09:14 - Tamási Ágnes Anna
A műsorvezetőnő már hónapok óta reklámarca a terméknek: gyógyszertárakban a polcok vannak tele a készítménnyel. Mónika minden reggel mosolyog ránk a televízióból, így figyelemmel követhetjük a nagy fogyását is.

Sajnos egyelőre még nem igazán vékonyodik, legalábbis a frissen készült fotók erről árulkodnak. Májusban még karcsúan lépett a tévénézők elé, viszont úgy néz ki, hogy hiába szedi a fogyókúrás szert: visszaszedett néhány kilót. Ilyenkor jönnek persze a kérdések: Miért hízik, ha szedi a kapszulát? Nem tartja be a böjt időszakát

A zsírmegkötő kapszula kereskedője a következőket nyilatkozta:

– Mónika még csak két hete kezdte el szedni a szert, mert meg akartuk várni az összes teszteredményt. A műsorvezetőnő azért is örült ennek a készítménynek, mert a táplálkozásán nem kellett változtatnia. Bármit ehet, csak az a lényeg, hogy naponta háromszor egy szem kapszulát bevegyen – világosította fel lapunk munkatársát Borsi Gergely, a fogyasztószer forgalmazója. A szakember elmondta: bízik a készítményben és Mónikában, és szerinte már ilyen rövid idő elteltével is észrevehető a műsorvezetőnőn a változás. De a látványos, a tévénézők számára is érzékelhető fogyásra közel két hónapot kell várnunk.

– A fogyasztószert kúraszerűen ajánlott szedni. Egy kúra három hétig tart. Majd egy hét szünet következik. Fontos, hogy néhány napot pihenjen a szervezet, miután az újabb kúrát elkezdi a fogyózó, így Mónika is. Tapasztalataink szerint a látványos súlycsökkenés a második kúra után vehető észre – mondta Borsi Gergely.

Mónika a Bors megkeresésére nem válaszolt.

Mindenki tudja róla, hogy nem szereti, ha a kilóiról kérdezgetik, így marad mindenkinek a televízión keresztüli leskelődés.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását