2024. május 2. - Zsigmond

Árpa Attila vissztér!

Visszatér amerikaifutball-csapatába Árpa Attila. Közel két év kihagyás után ma délután fél ötkor a BVSC-stadionban pályára is lépett a Budapest Wolvesszal a jelenlegi közép-európai bajnok Vukovi Beograd ellen.
2010. április 24. szombat 20:16 - HírExtra
Ám ezzel Attila komolyan kockáztatja az egészségét; orvosa óva inti attól, hogy közel negyvenévesen ilyen megterhelésnek tegye ki a testét, a sérülései ugyanis akár maradandóak is lehetnek. De Árpa hajlíthatatlan, hiszen amióta újra edzeni kezdett, elmúlt az az üresség benne, amelyet ennek a sportnak a hiánya okozott.

Budapest Wolves. Árpa Attila közel 2 év kihagyás után lép pályára csapatával ma délután a Vukovi Beograd ellen

"Futottam, kondiztam, bokszoltam, de ezek mind pótcselekvések voltak. Az az érzés, amikor felhúzod a vállvédőt, amikor állsz a pálya bejáratánál, hallod, hogy több ezer ember dübörög feletted, majd átrohansz a vörös füstön, egyszerűen leírhatatlan. Hiányzott ez és a csapattársak is, ők a második családom, és egytől egyig megbízom bennük. A Farkasok háromszoros magyar bajnokok, és én eddig kétszer ott lehettem velük" – áradozott Árpa, akinek a felesége, Szabina nem örül annyira, hogy a szerelme ismét belevetette magát az amerikai fociba.

"Valóban téma otthon a dolog, a családom nem örült a döntésnek. Nemcsak a fizikai megpróbáltatások miatt, de ha ezt az ember tényleg komolyan veszi, sok időt elvesz mástól. Heti háromszor három óra edzés, ha pedig idegenben játszunk, rengeteg utazás is. De a feleségem látja, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, ha játszhatok, ráadásul ez egy olyan szenvedély, amely hozzám tartozik."

Mindez persze nagyon szép, de Árpa Attila orvosa, dr. Gulyás Miklós szerint a színészproducer komoly, akár maradandó sérüléseket is szerezhet, ha ezt a kemény sportágat újra versenyszerűen űzi.

"Ha megtilthatnám neki, megtenném. Attilának nincs olyan ízülete, amely ne sérült volna, a válla, a térde, a csuklója, a bokája, volt több bordatörése, ficamok, rándulások. És ez harminc felett már nem játék, hiszen a sorozatos sérülésekből akár maradandó károsodás is lehet" – intette Árpát a Szent Margit Rendelőintézet sebész főorvosa.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását