2024. május 19. - Ivó, Milán

Negyeddöntős az Eger

Története során először jutott be a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjébe a ZF-Eger, miután szerdán, az utolsó csoportfordulóban 11-8-ra legyőzte a vendég orosz Szintyezs Kazany csapatát.
2010. március 4. csütörtök 07:12 - HírExtra
Eredmény:

ZF-Eger - Szintyezs Kazany (orosz) 11-8 (1-2, 2-2, 4-3, 4-1)

Gól: Biros 5, Erdélyi, Feltham, Binder, Varga, Bárány, Graham, ill. Aszajev 2, Akszenov 2, Ogyincov, Szavics, Zakirov, Basik

Háromezer néző jól kezdtek a vendégek, Biros vezetőgóljára három válasz is érkezett, miközben ötméterest hibázott Feltham. A pontatlanság az idegesség számlájára volt írható, majd a mérkőzés második felében már kidomborodott a sokkal gyorsabb játékot produkáló, egységesebb, még emberhátrányban is jól védekező egriek fölénye.

A harmadik negyedben Biros fantasztikus játékával sikerült fordítani. A háromszoros olimpiai bajnok ötször talált be a 2000-es sydneyi döntőben is ellenfél Makszimov hálójába. Megnyugodni azonban nem lehetett, mert a két szerencsés találattal egalizáltak a vendégek. A negyedik felvonásra maradt a döntés.

Az egri csapat a közönség támogatásával keményen küzdött, Biros, majd a sérüléséből felépül Varga is betalált. 10-7-nél is szépített a Kazany, de Bárány találata az álmok beteljesedését jelentette a magyar együttesnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását