2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megváltoztatta a vallomását a megtámadt nő

Előre megbeszélt módon a saját élettársa rabolta ki egy érdi sörözőben azt a nőt, aki először egy külföldön tartózkodó férfira terelte a nyomozók figyelmét - olvasható a rendőrség pénteki sajtóközleményében.
2010. február 19. péntek 15:41 - HírExtra
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hamis vád gyanúja miatt tett feljelentést a Pestvidéki Nyomozó Ügyészségnél K. Adriennel szemben, míg a tényleges elkövetők ellen lopás miatt indul eljárás.

A rendőrség eddigi megállapításai szerint 2010. február 15-én éjjel az akkor még ismeretlen tettes bement egy érdi sörözőbe, majd a nála lévő - feltehetően - lőfegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó K. Adrienn százhalombattai lakost, aki a felszólításnak eleget téve körülbelül 360 ezer forintot adott át az elkövetőnek. A férfi összekötözte az alkalmazott kezét és lábát, majd az ajtót kívülről bezárva elhagyta a helyszínt - olvasható a közleményben.

A sértett első meghallgatásakor azt állította, hogy egy külföldre készülő férfit vélt felismerni támadójában, ám amikor a már tényleg külföldön tartózkodó érintett - értesülve körözéséről - maga jelentkezett egy magyar külképviseleten, más megvilágításba kerültek a történtek.
Bebizonyosodott, hogy a férfi a bűncselekmény elkövetésének időpontjában már külföldön tartózkodott. Az ismételten kihallgatott K. Adrienn végül elmondta: az előre megbeszélt rablást egy százhalombattai férfi és saját élettársa követte el. A nő állítása szerint azért nevezett meg másik támadót, mert tudta róla, hogy hamarosan külföldre utazik, s nemigen fogja megtalálni őt a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását