2020. szeptember 22. - Móric

Újabb ámokfutómerénylet Németországban!

Újabb ámokfutómerényletet követtek el csütörtökön Németországban. Az első hírek szerint ezúttal egy 23 éves támadó késsel rárontott a tanárokra egy ludwigshafeni szakképző iskolában.
2010. február 18. csütörtök 13:33 - HírExtra
A támadásban egy tanár életét vesztette, több másik ember pedig megsebesült, de számuk még nem ismert. A 23 éves tettest az oktatók ártalmatlanná tették, majd a rendőrség őrizetbe vette. Az iskolaépületet kiürítették, és rendőrök, mentők vették körül. A hatóságok megkezdték az eset kivizsgálását, a tettesről azonban részleteket egyelőre nem közöltek. A történtekről azonnal tájékoztatták Kurt Becket, Rajna-Pfalz tartomány miniszterelnökét, aki a tartományi látogatáson tartózkodó Horst Köhler államfőt kísérte éppen.

Az elmúlt időszakban Németországban több hasonló merénylet történt.

Tavaly márciusban óriási sokkot okozott, amikor a baden-württembergi Winnendenben egy 17 éves ámokfutó volt iskolájában több tanárral, illetve diákkal, majd menekülés közben több járókelővel, valamint önmagával is végzett. A merénylet összesen 16 halálos áldozatot követelt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását