2020. szeptember 20. - Friderika

Megvágta a hívatlan látogató nyakát

Dulakodás közben megvágta hívatlan látogatójuk nyakát egy férfi a Jászberényhez tartozó Neszűr egyik tanyáján, az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2010. február 18. csütörtök 12:26 - HírExtra
A váratlan vendég szerdán este azért ment a tanyára, hogy ott élő korábbi élettársával beszéljen - mondta Szabó Zita. A nő jelenlegi párja nyitott neki ajtót, majd az udvaron, hangos szóváltást követően, dulakodni kezdtek. A verekedés közben a 42 esztendős házigazda egy késsel megvágta a kéretlenül betoppant 32 éves jászjákóhalmi férfi nyakát. A sértett a szomszéd tanyán kért segítséget, onnan értesítették a mentőket és a rendőrséget - mondta a sajtószóvivő.

A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az elkövető kihallgatása folyamatban van, ellene emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – tette hozzá a százados.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását